RADIKAL AKSEPT – nødvendig for å bli FRI

RADIKAL AKSEPT er den viktigste brikken som må på plass for å bli fri fra narsissister, psykopater og deres like og jeg skal snakke om hvorfor.

I forrige podcast tok jeg opp det faktum at N/P ikke byr seg om andre mennesker. I deres verden er alle andre objekter, ting de kan bruke og misbruke for å tilfredsstille egne ønsker og behov. Du ses på for eksempel som en vaskemaskin som skal gjøre nytte for deg. Når du ikke lenger duger i deres øyne, kaster de deg på dynga som skrap og gjør deg til fiende for livet. Likevel erfarer utsatte at de lever i håpet om at N/P vil endre seg til det bedre eller bli som de var i starten av relasjonen. Dermed får de stadig nye sjanser som alltid resulterer i at vi selv blir mer undertrykt og videre utsatt for psykisk vold.

I dag skal jeg være mer personlig enn jeg pleier og bruke deler av min egen kronglete vei fra bakvendtland til RADIKAL AKSEPT. Du får høre noe om min vandring gjennom utopi, luftslott og andres løgnaktige overleveringer. Hvordan ble jeg behandlet av min psykopatiske mor og hva som fikk meg til å se henne i et annet lys.

«Smerte er en del av livet, men det trenger ikke å kontrollere livet. Lidelse er ikke en del av livet, det er noe vi gjør mot oss selv.»

Ord som dette vekket meg til realiteten jeg hadde maskert og løpt fra så mye av livet, fordi det gjorde så vondt. Og jeg gjorde det verre med å tilføre det unødvendig lidelse.

Så hva skjedde den dagen min kognitive dissonans kolliderte med RADIKAL AKSEPT?

*Foreningen mot psykisk vold – ET HJELPETILBUD SOM VIRKELIG KAN FORSTÅ
https://psykisk-vold.no/

*Vennligst del podcast og annen kunnskap som kan hjelpe flere.

YOUTUBE

SPOTIFY

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *