HØYKONFLIKT til LAVKONFLIKT med PARALLELL FORELDREOMSORG

En person i Tik tok mente at de aldri ble kvitt narsissisten de har barn med. Dette problemet kom til å vare livet ut og det gikk ikke an å få det bedre verken nå eller i fremtiden. Jeg skjønner godt den følelsen av håpløshet, oppgitthet og vedvarende frustrasjon, men jeg mener det er mulig å gå fra høykonflikt til lavkonflikt mens barna vokser opp. Fra for mye kontakt til lav eller null kontakt også.

Jeg sier ikke at alle vil lykkes, men flere kan. Og jeg sier heller ikke at det er en enkel eller rask prosess eller at dette er en fasit. Det krever en innsats, det krever at du er konsekvent, at du lærer deg flere metoder på hvordan håndtere en narsissistisk eks. og sette klare grenser med konsekvenser med mer. De vil hate at du ikke lar deg skremme på plass eller gidder å ta telefonen som ringer i tide og utider. De vil forakte deg for at du er sterk nok og smart nok til å ha en plan B når de atter en gang svikter en avtale og tror du er i bunnløs nød. Plan B er ganske enkelt å opprettholde din del av en avtale og finne løsninger selv om de svikter. Og de VIL svikte før og siden.

Jo mer du gjør deg totalt uavhengig av narsissisten og konsentrerer deg om barnas ve og vel og å få ditt eget liv på fote, desto mindre vil narsissistens skrullete påfunn og handlinger ramme. Samtidig kan du samle dokumentasjon og bevis på at de spiller skuespill utad i verden og saboterer avtaler og bruker barn som våpen i dere psykologiske krig mot deg.

Det er også mulig å snu en høykonflikt situasjon til en lavkonflikt situasjon selv mens barna er små der du kan være lav kontakt og til og med null kontakt under de rette omstendighetene. Du har fokus på barnas beste og ikke din eks som krever og forlanger, styrer og bråker. Lås dem mentalt inne på «furterommet» mens du fortsetter hverdagen med barna og deg selv.

I dag snakker jeg om PARALLELL FORELDREOMSORG og tips om hvordan du kan oppnå mindre støy og konflikt med en person som vil ha støy og konflikt for å opprettholde makt, kontroll og det siste ordet koste hva det koste vil.

YOUTUBE: https://youtu.be/-uRJnxkj8Sc
SPOTIFY: https://open.spotify.com/episode/5hYjwaveBRAEXeic0o3NNq
TIKTOK: https://www.tiktok.com/@frilanserkanalen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *