1 år etter psykopaten – innsendt del 3

En dame som har vært sammen med en psykopat, forteller om hvordan hun har det 1 år etter psykopaten gjorde det slutt med henne. Det går fremover, men ting tar tid. På slutten av videoen, snakker jeg litt om hvorfor vi er så fortumlet så lenge etter at vi kommer ut av psykopaten/narsissistens kaninhull. Det mørkeste hullet de fleste av oss har vært inn i noensinne, der vi er lurt trill rundt og hjernevasket til å tro at bakvendtlandet deres er virkeligheten. Det er når vi kommer ut av kaninhullet og ut i lyset igjen at forvirringen er som verst og det er både stressende, forvirrende og svært krevende å finne tilbake til seg selv og den ekte virkeligheten. Den virkeligheten feige, smålige og farlige psykopater og narsissister ikke en gang tør eller klarer å leve i. Du vil likevel klare det for du er ikke som dem!

Husk – mishandling er ALLTID mishandlerens ansvar – alltid. Du har ikke gjort deg fortjent til mishandling og du har ikke ansvar for andres valg om å mishandle deg. Ditt ansvar er å gå unna slike mennesker, snu dem ryggen, ta tilbake livet ditt og makten over det. Vis deg selv og disse tarvelige krypene av du er så mye, mye sterkere enn de noensinne blir. Og at gode mennesker IKKE mishandler andre eller bedrar folk inn i falske forhold med falske følelser og en sekk med egoistiske agenda som kun gagner dem. Det er ondskap, rett og slett.

«Nå er det et år siden psykopaten gjorde det slutt for siste gang, med meg.. Det har vært litt av et år.. Jeg har krabbet rundt på kjellernivå i lange tider, og bygget meg opp litt etter litt. Jeg har savnet, jeg har hatet, jeg har hylt, jeg har skreket, jeg har vært deprimert, posttraumatisert, jeg har snakket med venner, igjen og igjen, med legen, med ukjente med lik erfaring, og jeg har delt litt av min historie med dere via Anita på youtube kanalen hennes. Jeg har sett norske og utenlandske youtube-videoer… Hvorfor? Jo for å få en bedre forståelse av det helvete jeg har vært igjennom med ekspsykopaten min. Psyko-Pelle kaller jeg han nå. Det gjør godt å sette det navnet på han.. Kunnskap er makt, det har jeg virkelig erfart nå.. For jeg måtte lære om den sinnssykdommen psykopatene har, for å ikke gå i den fella igjen i fremtiden.»

Tidligere video av samme innsender:

Jeg elsker en psykopat – innsendt historie del 1 https://www.youtube.com/watch?v=YuOCd…

Jeg elsker en psykopat- kunnskap er makt – innsendt del 2 https://www.youtube.com/watch?v=Wo5Cn…

 

Annonse:

Bokpakke med begge mine første bøker om narsissisme er på tilbud ut november 2017

4 comments for “1 år etter psykopaten – innsendt del 3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *