NARSISSISTER STJELER ARV

Narsissister og psykopater er kjent for å være manipulerende og egenrådige natur. Når det gjelder arv, kan de bruke en rekke taktikker for å sikre seg selv størst mulig del av arven, gjerne på bekostning av sine søsken og andre arvinger. I denne podcast skal jeg utforske hvordan narsissister ofte klarer å overta mer arv enn de skulle ha etter foreldre, en ektefelle og andre de måtte stå nær, og hva de ikke-narsissistiske søsken og andre rundt kan gjøre både for å unngå at dette skjer og for å håndtere situasjonen om det allerede har skjedd.

De kan bruke en rekke taktikker for å sikre seg selv størst mulig del eller hele arven etter andre. Som manipulasjon, smisk, smiger, sjarm, trusler, gaslighting, falske løfter om hva de skal yte den som har en arv, splitt og hersk mellom søsken og andre arvinger involvert, dokument forfalskning og mye mer. Husk at de opererer uten samvittighet og der med lettere kan gjøre slike ting enn vanlige mennesker.

Noen ganger får du aldri arv stjålet av narsissister og psykopater. Enten fordi arvinger ikke orker å ta opp kampen, ikke bryr seg nok om arven eller det er umulig å bevise rent juridisk at det er snusk i bildet.

For å forhindre dette, er åpen kommunikasjon, juridisk rådgivning, dokumentasjon, familieråd, og profesjonell hjelp viktig og avgjørende. Hvis skaden allerede har skjedd, kan juridiske utfordringer, forlik, dokumentasjon av urimelig påvirkning, støtte fra andre søsken, og terapeutisk hjelp være nødvendige skritt for å håndtere situasjonen.

Å forstå narsissistens og psykopatens taktikker og være føre var, kan gjøre en stor forskjell i å beskytte familiens rettferdige fordeling av arv.

MEDLEM/ABONNENT
Vil du grave dypere i temaet narsissisme, stille spørsmål og foreslå tema, er du invitert til å bli betalende abonnent i SPOTIFY/medlem i Youtube eller TIK TOK med ekstra fordeler.
Som en lidenskapelig forkjemper for psykisk helse og velvære, tilbyr jeg nå en unik mulighet til å skaffe enda mer kunnskap og forståelse for narsissisme og støtte som utsatt.
Samme tilbud legges ut i alle 3 medier og ingen podcast unikt for medlemmer blir lagt ut offentlig.
SØK på FRILANSER KANALEN for mer info i alle 3 medier.

OGSÅ I TIK TOK – SØK OPP FRILANSER KANALEN

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *