Den falske offerrollen

Narsissister og psykopater vipper mer enn gjerne frem offerkortet når de har gjort andre grov urett eller vil fange deg og holde deg i deres nett av bedrag og løgner. Ingen har for eksempel hatt det så vondt og grusomt i oppveksten som narsissister skal vi tro dem. Noen av dem spiller alltid på offerrollen mens andre bruker offerrollen til og fra for å fortsette å manipulere deg. I realiteten er voksne narsissister mishandlere ikke offer. De gjør ingenting for å endre skadelig adferd, de liker å skade andre, de skader andre helt bevisst og vi fortsetter å syns synd på dem. Ofrene deres ligger igjen i grøfta etter deres herjinger, oppsøker ofte hjelp for å lappe sammen livene deres igjen og ikke bli mishandlere selv, mens de betaler regningen for narsissistens skadelige adferd.   Dette er bakvendtlandet de har bidratt til å hjernevaske oss med. Det er kanskje på tide vi yter hjelp og støtte der det har en hensikt. Hos mennesker som er utsatt for mishandling, forsømmelse og overgrep som ikke ønsker å være eller bli mishandlere selv?

Det er min appell i dag. Slutt å syns synd på mishandlere som aldri endrer seg og slå ring rundt ofrene som ikke ønsker å gå i mishandlerens fotspor.

I videoen under diskuterer jeg hvorfor jeg mener vi skal slutte å se på voksne narsissister som offer og gi blaffen i dem.

 

 

«Sannheten seirer»
Hjelp til selvhjelp
Alt du bør vite om narsissister
Kvadrat banner

«Null kontakt & motmakt»
Avslør narsissister & deres flygende aper
Kvadrat banner

10 comments for “Den falske offerrollen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *