Gullungen – den neste narsissisten – del1

Alle barn som vokser opp i et hjem med narsissisme, blir mishandlet – selv om de er ansett som favoritter. De blir tildelt roller som gullunge, syndebukk eller flyvende ape for narsissisten. I denne episoden begynner jeg å belyse gullungens rolle og utvikling og hvorfor de i mye større grad enn barn med andre roller i familien, kan utvikle narsissisme selv. Fordi de er det svake leddet i en slik familie og lettere lar seg forme og hjernevaske enn andre søsken.

Jeg ønsker at flere og flere medmennesker og fagfolk skal erkjenne at barn blir programmerte til å bli mishandlere i slike hjem. De blir opplært til at narsissisten setter reglene som det passer dem og at de må spille med. De blir opplært til å tekke mishandlere og overgripere. lyve, bedra, dysse ned, glatte over og antaste, angi og straffe sine egne søsken i prosessen, både i barndommen og i voksenlivet.

Kan vi leve med at flere og flere blir skadet på denne måten og at mishandlere og overgriperes ondsinnet adferd blir overlevert barn som arv? Denne videoen er del 1 av flere som vil omhandle barns rolle i narsissistiske hjem som gullungen, syndebukken og den flygende apen.

 

https://www.youtube.com/watch?v=uZTus3mCo0U

 

BOK: «Null kontakt & motmakt
Narsissister, medløpere & flygende aper»
Hvordan avsløre og forstå narsissisme!
Kvadrat banner

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *