DU må endre TANKEGANGEN DIN RADIKALT

FRA 2021 NÅ OGSÅ I SPOTIFY

I dag kommer jeg med en viktig påminnelse om hvorfor det er vi som må endre tankegangen vår radikalt, i forhold til narsissister & psykopater (narsopater) og ikke motsatt. I deres bakvendtland er de allerede perfekte, ufeilbarlige, uangripelige og langt overlegen oss på alle måter. Med andre ord ser de ingen grunn til å verken forbedre eller endre noe hos seg selv, det er vi som må endre oss. Og de har rett på akkurat det punktet for vi kan kun endre oss selv, ingen andre. Og for å bli mer motstandsdyktig, unngå fremtidige narsopatiske personer, og vikle oss ut av de skadelige forbindelsene vi har til dem, må vi endre måten vi tenker om mennesker på mange plan.

Vi må dessverre se på fundamentale og vedvarende ulikheter og adferdsmønster mellom narsissister & psykopater og oss for å forstå mer, og bryte destruktive bånd til dem. Som at de liker konflikt, kaos, splitt og hersk, manipulering, gaslighting/virkelighetsforvirring, sverting, mobbing, triangulering, å vinne over andre med alle midler, å lyve, BEDRA og mye mer. I tillegg nærer de også en grunnleggende misunnelse til oss som ikke er som dem, til tross for at de hardnakket vil påstå det motsatte.

Videre har de et overfladisk og grunt følelsesliv uten evne til ekte kjærlighet. En narsopatisk mor eller far, kjæreste eller venn er ikke glad i verken deg eller barna sine, for de mangler evnen og det er en vanskelig og svært vond erkjennelse for de fleste. Ikke minst fordi de ofte er mesterlig gode til å late som om de faktisk er glad i deg og har følelser de slett ikke har. Og desto mer forvirrende blir det når de ene dagen viser sin falske kjærlighet til deg, for så å dolke deg i ryggen og forsøke å knekke deg den neste.

Narsissister & psykopater kan vår adferd og tankegang, de har studert oss hele livet, og utnytter og misbruker den kunnskapen til fulle. Ved å endre vår tankegang om dem, kan vi beskytte oss selv, ta tilbake makten over eget liv og leve friere og på egne premisser. Det er fullt mulig, men vi MÅ lære dem å kjenne for hva de faktisk ER.

*Foreningen mot psykisk vold – ET HJELPETILBUD SOM VIRKELIG KAN FORSTÅ https://psykisk-vold.no/

*Vennligst del podcast og annen kunnskap som kan hjelpe flere. *Bli abonnent på kanalen i Youtube/Spotify slik at flere kan lettere finne frem til kunnskap. Slik fungerer algoritmene i sosiale medier.

YOUTUBE
SPOTIFY

*REKLAME: vi anbefaler webhosting/webhotell hos One.com. Billig og stabilt! http://one.me/noavknrm

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *