PODCAST om NARSISSME & PSYKOPATI- hvor finner du dem?

Jeg har laget video/podcast i YOUTUBE i en 7 års tid og har cirka 200 per i dag. På grunn av veldig vekslende lyd over årene, som jeg omsider har fått skikk på – lot jeg være å bruke SPOTIFY. Siste drøye året har jeg lagt ut podcast også der. Du finner de samme podcast på mange andre plattformer også, som Amazon. Søk og du vil kanskje finne.

I Spotify legger jeg i tillegg ut en del lydfiler fra tidligere Youtube video, de som ikke har helt elendig lyd og er viktige etter min mening.

Om du abonnerer på Frilanser kanalen i YOU TUBE eller SPOTIFY, får du oppdateringer når nye podcast legges ut.

I tillegg setter jeg stor pris på om du deler podcast/video med andre, slik at flere kan skaffe seg kunnskap om dette tema som påvirker og skader så ufattelig mange liv. Vi ser disse individene tydelig i politikk. lederstillinger og på toppen av våre hierarki i verden.

Takk til alle dere som deler kunnskap og erfaringer om narsissisme og psykopati!

Her finner du meg i You Tube : https://www.youtube.com/@FrilanserKanalen/videos

Her finner du meg i SPOTIFY: https://open.spotify.com/show/0tLKZzV7TCMMsiSylVejGI

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *