Hvordan BESEIRE N/P og tegn på at du har

Du kan beseire eller vinne over en narsissist eller psykopat uten tvil, men jeg ser det heller som at vi tar tilbake makten over eget liv igjen. At N/P ikke lenger har makten og kontrollen, fremfor at vi skal vinne en krig de har startet. Først og fremst en psykologisk krig de neppe vil vinne, med mindre noen deltar i krigen. Og det har de fleste av oss som har vært i en relasjon med dem, uten å være det bevisst. Først på samme side som dem, den tiden vi trodde de var et godt menneske og trodde blindt på deres ord. Siden ble vi gjort til motstander, fienden til narsissisten, fordi vi kritiserte dem, ikke gjorde som de befalte, krenket dem uten å mene det eller på annet vis viste narsissisten at de faktisk ikke bestemmer over oss. Det tolereres ikke, og dermed blir du fiende for alltid og vil være gjenstand for deres krigshissing og bakholdsangrep til du setter en strek og trekker deg ut av bakvendtland for godt.

Å beseire kan bety mye, derfor skal jeg ta for meg hva jeg mener det ikke innebærer. Som at du endrer dem eller får dem til å elske deg omsider ved å beseire dem.

Hensikten er å finne tilbake til deg selv. Gjenvinne identiteten din, for det er vanlig at du glemmer hvem du egentlig er jo lenger du er i en relasjon med en N/P. Fordi du er så opptatt av å imøtekomme deres umulig krav og behov og holde husfreden.

Hensikten er å endre det negative selvbildet du antagelig har. Bygge opp din egenverd. Du kan ha begynt å forakte deg selv fordi denne N/P personen du bryr deg om, behandler deg så dårlig og du ikke begriper hvorfor du fortsetter å akseptere det.

Dette er også ment å hjelpe deg komme ut av en giftig situasjon uten å se deg tilbake. Siden du har blitt vant til å bli dårlig behandlet og mishandlet, er det ofte vanskelig å erkjenne at du fortjener bedre, noe du faktisk gjør. Si det mange ganger hver dag til du mener det; jeg fortjener bedre og skal sørge for å komme meg ut av dette.

Jeg ønsker deg og dine en GOD sommer! Akkurat en slik sommer du ønsker selv, om det er å sitte i en strandstol og chille, pusle i hagen, reise ut i verden eller hente deg inne igjen til neste etappe. Måtte du få næring til kropp og sjel!

YOUTUBE
SPOTIFY

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *