Den SJOKKERENDE sannheten de skjuler

I dag bruker jeg utdrag fra boken min: «Din store kjærlighet – når du elsker en bedrager». Boken handler om romantiske forhold med narsissister & psykopater og hvordan de klarer å narre oss til å tro at de er som oss og elsker oss. I mange tilfeller klarer de å lure oss til å tro at de er vår store kjærlighet, den ene rette eller en person som vekker positive ting i oss vi aldri har følt så sterkt eller intenst før.

Når du har erfart å bli skutt til himmels som en kjærlighetsrakett av og med en narsopat som idealiserer deg og setter deg på pidestall, er fallhøyden som regel stor og smertefull. Når du svever høyt og blir forført inn i et narsopatisk eventyr med stormskritt, klarer de færreste å ta eventuelle røde flagg som dukker opp på alvor. Tegn som kan tyde på at den perfekte partneren vi har krysset vei med, kanskje er en bedrager i forkledning. Om du har hatt en tidvis nagende følelse og lurt på ting sagt og gjort, blir det feid fort under teppet i en virvelvind av en romanse med beiling på speed.

Så, hvordan har det seg at vi blir så lurt? Dette har fagfolk, forskere og andre inkludert meg selv, forsøkt å forklare. Gjennom hele boken gir jeg ekte eksempler på hvordan gode mennesker i god tro har bitt på en narsissist eller psykopats løgner og skuespill. Ingenting har likevel gjort så sterkt inntrykk på meg personlig, som å høre bevisste narsissister og psykopater fortelle med egne ord hvordan de er. Den sjokkerende sannheten om dem, den de på ingen måte vil du skal vite eller skjønne, for da ville du mest sannsynlig snu ryggen til dem før de noensinne fikk satt kloa i deg på noe vis. Derfor får 3 ulike narsopater ordet i denne podcasten der de røper sine «hemmeligheter», nettopp for å bekrefte det du allerede vet, men kanskje ikke helt klarer å tro på.

Sannheten er brutal, men viktig å ta innover seg, for narsissister og psykopater er ikke smartere enn oss de vet bare mer OM oss enn vi vet om dem. Når vi skjønner hvordan DE er, har de ikke lenger trumfkortet de arrogant slenger rundt seg – vår uvitenhet. Det er ikke lett å manipulere mennesker som skjønner hvordan narsopater fungerer og tenker. Faktum er at de er mye mer forutsigbare, like og lette å gjennomskue enn vi er. La oss endre deres spillregler og krigserklæringer med kunnskap.

Husk å dele denne podcasten eller andre slik at flere kan få kunnskap! Takk!

YOUTUBE
SPOTIFY

1 comment for “Den SJOKKERENDE sannheten de skjuler

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *