5 feller narsissister & psykopater fanger deg med

Det er som regel mange og innfløkte grunner til at vi blir lurt, bedratt og manipulert av N/P individer. I dag skal jeg samle 5 feller de bruker, som er spesielt viktig å ha i bevisstheten når du krysser vei med en N/P eller mistenker at du allerede er i en relasjon med en. For disse fellene er lett å gå i og verre forbli i, nettopp fordi vi blir manipulert og lurt på så mange plan. Først og fremst emosjonelt.

Første felle er HÅP. HÅP om at forholdet og livet skal bli bedre. Du tenker at om du venter et år til, til hun/han er kommet i terapi vil forholdet bli bra igjen. Eller kanskje du håper at om dere tjener mer penger eller narsissisten endelig blir forfremmet, vil livet falle på plass igjen. Eller at bare du tenker gode tanker, elsker mer og tåler mer, så vil forholdet bli bra igjen. Her future faker du deg selv – fremtidsforfalsker deg selv – ved å flytte målstreken lenger og lenger frem i tid, samtidig som narsissisten selvsagt også fremtidsforfalsker deg. Ved å påstå at de skal begynne i terapi eller at dere skal dra på reisen du har ønsket i evigheter, bare vent 6 måneder så blir ting så mye bedre.

Du har nå blitt TRENT opp til å gi deg selv falsk HÅP om fremtiden, narsissisten slipper egentlig å gjøre den jobben selv etter hvert. Og er det noe narsissister og psykopater bruker som en dinglende gulrot foran oss er det HÅP. De spiller bevisst på det og misbruker det for alt de klarer. I mellomtiden setter du livet ditt på vent i det uvisse, kanskje i mange, mange år. Og det triste er at du venter på noe godt som aldri vil skje. Du venter forgjeves.

Vennligst del podcast og annen kunnskap som kan hjelpe flere. Bli abonnent på kanalen i Youtube/Spotify slik at flere kan lettere finne frem til kunnskap. Slik fungerer alogoritmene i sosiale medier. Takk!

YOUTUBE

SPOTIFY

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *