MESTER & SLAVE TENKNING – en ubalansert hjerne

I dag skal jeg så enkelt som mulig ta for meg hjernens høyre og venstre halvdel og hvordan ubalansert tenkning i den ene eller andre retning kan uttrykke seg og definere verden du lever i. Og hva som kan skje når mange nok har samme type tenkning, for det vil prege våre beslutningsprosesser og hvordan vi innretter samfunnet og oss imellom.

Likeså hvordan ubalansert tenkning kan være til fordel for blant andre narsissister og psykopater og til ulempe for deg. Barn som vokser opp i hjem med denne type dynamikk, blir for eksempel trigget til å reagere, gjerne reagere sterkt emosjonelt, fremfor å også bruke sunn fornuft logikk og kritisk tenkning. Narsissister og psykopater nører oppunder denne type tenkning for å få makt og kontroll sammen med enorme mengder drivstoff. De jakter på og higer konstant etter våre emosjonelle reaksjoner som opprettholder deres narsissisme og vrangforestillinger. Barn kan også bli ubalanserte venstrehjerne tenkere i slike hjem, med samme type negative utfall der emosjoner blir latterliggjort og undertrykt.

Jeg bruker et par eksempler på hvordan ubalansert tenkning kan slå ut når vi for eksempel blir utsatt for propaganda. Og Ultra narsissisten HG Tudor får avslutte med å konstatere hvordan han og hans art individer, er i krig med oss om vi er klar over det eller ikke. De bryr seg ikke om kjærlighet og har ikke evne til det heller. Makt og kontroll er navnet på deres spill og de bruker alle midler tilgjengelig og er i konstant psykologisk krig mot oss, for å nå sine mål.

Underlag Mark Passio:»What on earth is happening: https://www.youtube.com/c/MarkPassio

Ole-John Sagas blogg «Ole har tatt ordet» https://olehartattordet.blogg.no/

HG. Tudor: narcsite.com

SPOTIFY

YOUTUBE

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *