Kjærlighetsfellen har ett lite ord

I dag tar jeg for meg et tilsynelatende lite ord på 3 bokstaver, som kan være snubletråd tilbake til en relasjon med en narsissist eller psykopat. Selv etter at du har løsrevet deg fra forholdet og jobbet med å bryte det emosjonelle båndet til dem, kan dette lille ordet sende deg inn i bakvendtland igjen, ofte runde på runde.

Jeg bruker også en ekte narsissist, HG Tudor som referanse og underlag. Hans perspektiv som selvbevisst narsissist mener jeg er ytterst viktig å ta med seg. Selv har jeg fått mange vonde erkjennelser og viktig kunnskap av nettopp narsissister og psykopater.

Om dette ordet sier han: «Mens vi bruker ordet på flere måter, er dets primære hensikt å holde deg der vi vil ha deg, i vårt grep, desorientert og forvirret over måten du bruker ordet på. Du sier ordet ofte når du refererer til oss og det har den virkning at du stiller spørsmål ved deg selv, ikke oss. Ordet nuller ut fremgangen du kan ha gjort med å komme deg bort fra vår forurensende innflytelse. Det hindrer, distraherer og sikrer at du forblir fastlåst i vårt grep. Dette ordet brukes mye av deg, med referanse til oss, og hvis du tenker over hvor mange ganger du har brukt dette ordet selv, vil du være enig i at effekten er betydelig:»

Hva er ordet?

Youtube:https://youtu.be/r2FY1aZk9YQ

Du finner meg nå også i Spotify:

1 comment for “Kjærlighetsfellen har ett lite ord

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *