Du må velge – dem eller oss

Vi lever i en kontrastfylt tid, der narsissisme og psykopati viser sitt selv-tjenende og maktsyke ansikt og bidrar til at konflikter opprettholdes og splid gir mer makt til dem. Det er en svart/hvitt tid som gjenspeiler hvordan narsopati har dyp rotfeste i våre samfunn, kulturer og verden, og hvordan narsissisme preger befolkningen mer og mer for hvert år som går.

Vi ser hvordan våre folkevalgte lyver åpenlyst til oss, fordi de kan. Narsissister og psykopater tester alltid andres grenser for å finne ut hvor mye mishandling de tåler før de gjør motstand eller knekker. Slik blir det norske folket testet i disse dager også. Hvor mye tåler vi før det brister, før vi yter aktiv motstand eller innser at vi blir holdt for narr?

Narsopater endrer seg aldri og stopper ikke før vi stopper dem. Vil du bidra til at de største egoistene på denne planeten får fortsette å stjele av våre felles ressurser og putte i egen lomme? Vil du bidra til at menigmann, kvinne og ikke minst barn, blir mishandlet og urettferdig behandlet i våre offentlige systemer og rettssystem mens narsopater går fri? Vil du stilletiende samtykke til at dine naboer, venner eller slektninger bukker under fordi narsopater råder? Vil du bidra til å skjerme individer som ikke har empati, samvittighet eller kjærlighetsevne og som du VET skader andre?

Eller vil du stå opp mot den lille såkalte elite som har lurt seg til topps og ranet til seg makt og kontroll over oss og våre fellesskap? Skal vi la ulvene i fåreklær løpe oss utfor stupet, eller si nok er nok? Vil du være en flygende ape og medløper eller vil du være et medmenneske?

Etter min mening er tiden kommet for å ta et klart standpunkt, gjøre et tydelig valg. Dem eller oss. I foredraget under, snakker jeg om hvorfor jeg mener dette er essensielt i denne tiden.

https://youtu.be/SRaXZ91Bjcs


2 comments for “Du må velge – dem eller oss

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *