Du må velge – dem eller oss

Vi lever i en kontrastfylt tid, der narsissisme og psykopati viser sitt selv-tjenende og maktsyke ansikt og bidrar til at konflikter opprettholdes og splid gir mer makt til dem. Det er en svart/hvitt tid som gjenspeiler hvordan narsopati har dyp rotfeste i våre samfunn, kulturer og verden, og hvordan narsissisme preger befolkningen mer og mer for hvert år som går.

Vi ser hvordan våre folkevalgte lyver åpenlyst til oss, fordi de kan. Narsissister og psykopater tester alltid andres grenser for å finne ut hvor mye mishandling de tåler før de gjør motstand eller knekker. Slik blir det norske folket testet i disse dager også. Hvor mye tåler vi før det brister, før vi yter aktiv motstand eller innser at vi blir holdt for narr?

Narsopater endrer seg aldri og stopper ikke før vi stopper dem. Vil du bidra til at de største egoistene på denne planeten får fortsette å stjele av våre felles ressurser og putte i egen lomme? Vil du bidra til at menigmann, kvinne og ikke minst barn, blir mishandlet og urettferdig behandlet i våre offentlige systemer og rettssystem mens narsopater går fri? Vil du stilletiende samtykke til at dine naboer, venner eller slektninger bukker under fordi narsopater råder? Vil du bidra til å skjerme individer som ikke har empati, samvittighet eller kjærlighetsevne og som du VET skader andre?

Eller vil du stå opp mot den lille såkalte elite som har lurt seg til topps og ranet til seg makt og kontroll over oss og våre fellesskap? Skal vi la ulvene i fåreklær løpe oss utfor stupet, eller si nok er nok? Vil du være en flygende ape og medløper eller vil du være et medmenneske?

Etter min mening er tiden kommet for å ta et klart standpunkt, gjøre et tydelig valg. Dem eller oss. I foredraget under, snakker jeg om hvorfor jeg mener dette er essensielt i denne tiden.


2 comments for “Du må velge – dem eller oss

 1. 7. juni 2019 at 12:07

  NEi NEI og atter NEI dette akseptere ikke vi mer, gubben og jeg snakker om dette daglig og forstår ikke hvordan vi skal kunne komme ut av dette elendige maktsystemet? Vi er blitt et skjult kommunistisk land som er verre en Nord Korea. Der vet de om hva som gjelder mens i Norge vet du aldri hva som lurer rundt neste sving.Jeg snakker av erfaring, mistet min datter pga at jeg selv spurte om hjelp av barnevernet pga sykdom og hva skjer jo det er blitt en heksejakt på meg som er en tortur, en smerte en sorg jeg aldri trodde kunne skje i Norge. Nå når jeg har begynt å grave så ser jeg at dette er mer vanlig en sjeldent at barn og foreldre blir fratatt livene i sammen og det er ikke pga vold,rus eller noen overgrep Nei penger, makt og sysselsetting er overskriften på dette alvorlige maktovergrepet fra de makt arrogante politikerne som skal «styrer vårt land» Dette begås hver dag mot uskyldige mennesker!Menneskerettigheter og grunnloven brytes hver dag! Det lyves og fabrikkeres dokumenter over en lav sko. Fosterhjem og institusjoner tjener seg rike på alle barna!Mens Ola nordmann går rundt å sier …men det må d være noe!!! Ja det er noe, det er et alvorlig sinnssykt system som får lov å ødelegge familier på familier i Norge! Gamle og syke blir stuet vekk og dette er mennesker som har vært med å bygge opp vårt land! Klasse skille blir bare større å større. Strøm og bompenger tømmer oss tomme for at andre politikerne og deres tjenere(korrupsjon) Politikerne er maktelitens-tjenere så dem kan bli enda rikere og vi andre må betale for deres rikdom! Nå er det nok Narsissisme og egoisme, hva med å bry seg om, vise neste kjærlighet og empati. Sette seg på den andre siden og hjelpe?bry seg om ikke med! Vi må stå opp å ikke gi oss for dette er et alvorlig tema!Vi må våkne opp kjære medmenneske!

  • sweeney
   28. juni 2019 at 01:28

   Hei Monicha!

   Takk for engasjert kommentar. Det er noe riv ruskende galt med mye på makro-nivå både i Norge og verden forøvrig. Narsopater har lurt til seg makt og kontroll over mye, også måten vi tenker på og det kan vi endre. Sammen og hver for oss. Takk for at dere skjønner og ser!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *