Stopp de «flygende apene»

Når narsissister ikke lenger klarer å hoovre deg tilbake til deres giftige nett av makt og kontroll, sender de sine medløpere og flygende aper etter deg. Hensikten er at de skal fly tilbake informasjon om deg og livet ditt, hvordan du har det og føler i forhold til narsissisten. Dermed kan narsissisten misbruke alle informasjon de får om deg. Har du feks fortalt en flygende ape at du er fly forbanna på dem, såret og lei deg eller forteller dem om mishandling du ble utsatt for, vil narsissisten gotte seg. Og de vil selvsagt vri på og lyve om mishandlingen de utsatte deg for, og gjøre seg selv til offeret.

Flygende aper blir også brukt for å gi deg dårlig samvittighet som behandler narsissisten så ille ved å ikke ha kontakt med dem. Du skal tilbake på plassen du er tildelt av narsissisten og spille den rollen de vil du skal ha. Punktum. Med alle midler tenkelig og utenkelig, sender de inn sine nedrige aper for å gjøre skittenarbeidet sitt og dra deg tilbake eller trykke deg enda lenger ned ved å lyve om deg, sverte deg og forfølge deg. Med andre ord er flygende aper medskyldige og medansvarlige for videre mishandling av deg.

Kan disse ape-angrepene stoppes? Absolutt og det snakker jeg om i denne videoen.

Jeg snakker mer inngående om hvem som blir flygende aper og hvorfor i videoene under.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *