Forbanna på narsissisten? GRATULERER!

Når du kjenner sinne boble innvendig etter at en narsissist har løyet til deg, tråkket på deg, svertet deg, kastet deg i grøfta, stjålet det meste du eier og det som verre er, skal du være stolt. Ikke undertrykke og fornekte sinne. Gratulerer sier jeg, for nå kjenner du innerst i margen at en grense en nådd. Nok får være nok og det er ingen vei tilbake. Selv om du lar deg narre tilbake i nettet og ned i kaninhullet til narsissisten flere runder, vil du aldri bli fanget helt igjen. For du har sett sannheten, skjønt at det er noe alvorlig galt med narsissisten og at de slett ikke gjør deg godt. Om du så kniper igjen øynene og nekter å se realiteten, er det for sent å snu.

Sinne er et sunt tegn på at du omsider ser spriket mellom det narsissisten sier og det de gjør. Du har kommet et sted der du ikke lenger tror på alle deres bortforklaringer, løgner, ansvarsfraskrivelse, falske smiger og sjarm. Du kan bevise at de lyver, du har tatt dem i utroskap, du har funnet tekstmeldinger til ukjente personer de flørter med, men nekter for og anklager deg for å være ubegrunnet sjalu og mistenksom. Du har hørt hvordan de smisker med andre når dere er ute blant folk, og kjent på hvordan de snakker deg brutalt ned under fire øyne. Du har også fått smake på deres misbruk av dine innerste og private betroelser de omskriver og slarver til andre om uten ditt samtykke. På alle tenkelige og utenkelige måter har narsissisten vist deg at din tillit er verdiløs for dem og de slutter ikke å misbruke den før du slutter å være deres dørmatte og søplebøtte. De fortsetter til du enten går til grunne helt eller blir forbanna og innser at du ikke fortjener å bli behandlet slik og setter ned foten en gang for alle.

Berettiget sinne kan redde livet ditt, så bruk det konstruktivt, hils det velkommen og skyt deg selv ut av kaninhullet mens du viser narsissisten fingern. Om de viser det eller ikke, er det narsissisten som nå blir livredd deg, for du bærer sannheten om dem.

I videoen under diskuterer jeg hvorfor berettiget sinne eller harme er en livredder.

3 comments for “Forbanna på narsissisten? GRATULERER!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *