Sint på meg selv!

Etter at du kommer ut av et forhold med en narsissist, begynner prosessen med å finne tilbake til deg selv, forstå hva du har vært opp i og hvordan dette kunne skje. Etter utallige støttesamtaler med tidligere utsatte, er det en setning som går igjen.
– Jeg er så sint på meg selv.
Hvordan kunne jeg la meg lure slik? Hvorfor rasjonaliserte jeg bort alle narsissistens løgnaktige bortforklaringer, enda jeg kunne bevise at de løy? Er jeg dum?
Sinne mange føler mot seg selv for å ha blitt lurt, bedratt og gjerne «hengt til tørk» av en narsissist er ganske vanlig, men det er selvsaboterende og negativ sinne.
Dette sinne bidrar til å holde deg selv nede, det er selvstraffing og dermed overtar du der narsissisten slapp sin mishandling og ydmykelser av deg. Dette er negativ selvsnakk mange erfarer etter mishandling og overgrep og jeg ønsker du skal snu dette. Bevisst stoppe denne onde sirkelen av sint negativitet mot deg selv.
Du ble lurt, mishandlet og bedratt av en profesjonell, en person som har studert mennesker hele sitt liv, nettopp for å bedra verden mest mulig. De har lært hvordan andre best kan manipuleres og du ble løyet til av noen uten samvittighet, du ble gaslightet, manipulert, gjort til syndebukk, ydmyket, tråkket på og kanskje fysisk og seksuelt mishandlet. Du ble lullet inn i en illusjon om hvor enestående narsissisten er, for å oppdage for sent at de var det stikk motsatte, feigskit fra helvete. Og dette visste narsissisten før de jaktet på deg og fanget deg som et rådyr i natten foran billykter.
Bli heller sint på narsissisten, på vrangforestillingene de hypnotiserte deg med og som destruerte store deler av livet ditt. Det er konstruktiv sinne som kan løfte deg ut av deres makt over deg, og hjelpe deg å ta tilbake din egen makt igjen, fremfor å dunke deg selv ned i kaninhullet. Det stinker der nede, feire heller sammen med oss andre her ute i lyset. Du fortjener det!

 

Tidligere video: Forbanna på narsissisten? GRATULERER!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *