Sjakk matt narsissister

Narsissister og psykopater tenker taktisk, metodisk og strategisk. Deres mål er makt og kontroll over andre samt å vinne absolutt alt som måtte lukte konkurranse. De er best og de gjør hva som helst lovlig eller ulovlig for å bevise det, punktum.

Narsissister er i tillegg på evig jakt etter drivstoff eller narsissistisk forsyning for å opprettholde sin narsissisme som vi skal speile tilbake til dem med beskjed om at de er overvinnelige, feilfrie, allvitende konger og dronninger av universet. Dette får de ved å skape følelsesmessige REAKSJONER hos oss med det de sier og gjør. De kan lyve, si noe hårreisende og galt eller påstå noe om deg som er helt feil. Dette gjør de for at du skal være på tå-hev 24 timer i døgnet. Du løper rundt på deres spillbrett og slukker branner og forsvarer deg mot disse ville og gale påstandene, mens de fortsetter å være vemmelige slik at vi skal fortsette å REAGERE.

Men du kan snu denne dynamikken og vippe en narsissist helt av pinne og sjakk matt dem ved å speile tilbake til dem hvordan de egentlig er og oppfører seg. Dette hater de og det vil få konsekvenser du må være forberedt på. Hensikten er at du skal begynne å ta tilbake din egen makt, begynne å bryte det traumatiske båndet de har skapt til deg og ikke la dem være på offensiven. Med noen metoder du kan øve på, vil du slutte å være så mye på defensiven, se masken falle helt av narsissisten og observere hva du faktisk har med å gjøre. En mishandler som aldri vil endre seg samme hva du gjør eller sier.

 

Lær hvordan bli gråstein mot en narsissist her:

7 comments for “Sjakk matt narsissister

 1. meg
  21. april 2018 at 03:55

  Madonna med Frozen. Dette er moren min. Hun bare tenker på seg selv og vise frem til alle på Facebook. ingen følelser. Trist. Men det er Fakta.

 2. meg
  21. april 2018 at 04:05

  Madonna med Nothing Really Matters. Ser ut som hun holder en nyfødt barn, men det er ingenting enn vann. Så mye støtte har man fra familien.

  • sweeney
   7. mai 2018 at 10:49

   Hei meg!

   Slik er det ofte, dessverre! I familier som er befengt med slike personer, er det som regel best å gå unna dem og gå videre med livet sitt. De vil sjelden endre seg og støtte hverandre mot de som gjennomskuer dem.

 3. oes
  26. oktober 2018 at 10:19

  Den vakre sannhet;
  Den vakre sannhet er så vakker at den ikke tåler dagens lys. Den er så vakker at den må holdes innestengt. Ja som en vakker blomst i en mørk kjeller. Så vakker at den faller til løv. Til dagens lys titter innom og smelter den til tøv.

  Forkynt sannhet;
  Når lyset skinner inn i mørket, smiler solen og mørket blekner ampert.

  Ha en flott dag.

 4. oes
  26. oktober 2018 at 10:23

  Vakre må sikkert forandres til den falske. Det er vanskelig nok å forstå at dette er komplisert ironi.

  Slik:
  Den falske sannhet;
  Den falske sannhet er så falsk at den ikke tåler dagens lys. Den er så falsk at den må holdes innestengt. Ja som en vakker blomst i en mørk kjeller. Så falsk at den faller til løv. Til dagens lys titter innom og smelter den til tøv.

 5. Katarzyna Greipsland
  1. oktober 2019 at 14:45

  Hei .Veldig god you tube video! Du sa der at du skal snakke mer om hvordan dette kan fungere (sjakk matt av narsissister) når det gjelder maktubalanserte forhold (nars/psyk sterkere med resurser og makt/autoritet) Hvilke video dryfer dette?

  • sweeney
   1. oktober 2019 at 15:20

   Hei katarzyna!

   Jeg er usikker selv på hvor jeg har og om jeg har svart direkte på dette i video, men jeg er innom hvordan sjakkmatte, stoppe dem. få¨de unna oss osv i flere video.

   Feks: https://www.youtube.com/watch?v=VYCf1qIAcVI

   Kryptonitten til narsissister – slik tar vi rotta på dem

   En vei til å sjakmmate dem er ogs å læøre seg å være gråstein og snakke «narsissistisk» som vil endre dynamikken mellom oss og dem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *