Sjakk matt narsissister

Narsissister og psykopater tenker taktisk, metodisk og strategisk. Deres mål er makt og kontroll over andre samt å vinne absolutt alt som måtte lukte konkurranse. De er best og de gjør hva som helst lovlig eller ulovlig for å bevise det, punktum.

Narsissister er i tillegg på evig jakt etter drivstoff eller narsissistisk forsyning for å opprettholde sin narsissisme som vi skal speile tilbake til dem med beskjed om at de er overvinnelige, feilfrie, allvitende konger og dronninger av universet. Dette får de ved å skape følelsesmessige REAKSJONER hos oss med det de sier og gjør. De kan lyve, si noe hårreisende og galt eller påstå noe om deg som er helt feil. Dette gjør de for at du skal være på tå-hev 24 timer i døgnet. Du løper rundt på deres spillbrett og slukker branner og forsvarer deg mot disse ville og gale påstandene, mens de fortsetter å være vemmelige slik at vi skal fortsette å REAGERE.

Men du kan snu denne dynamikken og vippe en narsissist helt av pinne og sjakk matt dem ved å speile tilbake til dem hvordan de egentlig er og oppfører seg. Dette hater de og det vil få konsekvenser du må være forberedt på. Hensikten er at du skal begynne å ta tilbake din egen makt, begynne å bryte det traumatiske båndet de har skapt til deg og ikke la dem være på offensiven. Med noen metoder du kan øve på, vil du slutte å være så mye på defensiven, se masken falle helt av narsissisten og observere hva du faktisk har med å gjøre. En mishandler som aldri vil endre seg samme hva du gjør eller sier.

 

Lær hvordan bli gråstein mot en narsissist her:

7 comments for “Sjakk matt narsissister

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *