Slik lurer narsissister oss

Hvem er det som blir lurt og bedratt av narsissister? Jeg vil si i utgangspunktet de fleste av oss, selv om narsissister higer etter spesielle typer de mener de får maksimalt drivstoff av, klarer de opplagt å lure folk flest når vi ser på hvordan de har klart å få såpass sterk innflytelse i verden. Det betyr ikke at folk flest er lettlurte, men at narsissister vet hvordan de fleste av oss er programmert. De vet at mennesker flest har empati, samvittighet og anstendighet, og at vi er opplært til forpliktelser vi skal være tro mot for å være nettopp, gode anstendige mennesker i et samfunn. Narsissister er mestre i å utnytte andre, spesielt i situasjoner der den de utnytter føler seg fastlåst av folkeskikk og konformitet. Vi kan for eksempel føle forpliktelse til å møte i et familieselskap for å ikke skuffe familien, selv om vi ikke har lyst. Vi lager heller ikke en emosjonell scene når vi er i et bryllup eller i en annen festlig anledning, selv om det er god grunn til det. Istedenfor kniper vi igjen, holder tilbake og klistrer gjerne på oss et falskt smil. Tross alt er det tid og sted for det meste er vi opplært til, og det er intet galt i det. Saken er at narsissistene vet hvordan vi handler utfra pliktfølelse, moral og anstendighet i ulike situasjoner og utnytter det. Et nøkkelord er, utnyttelse.

Fordi de vet at vi holder igjen, misbruker de gjerne anledninger der vi føler oss trengt opp i et hjørne av folkeskikk til å gjøre de villeste, mest absurde og onde ting, for å frustrere, sjokkere og teste oss maksimalt. Eller bare for å være jævlige, ganske enkelt. Detter gir dem drivstoff, drivstoff og atter drivstoff eller narsissistisk forsyning. I videoen under kommer jeg med noen eksempler på hvordan de lurer oss og snakker mer om hensikten.

Husk at DU blir ekstremt farlig for disse menneskene når du lærer DEM å kjenne, og det er en god ting. Å skremme vettet av disse feigskitene er ønskelig og det klarer vi uten å bli eller være som dem. Vi bare avslører dem, eksponerer dem, sørger for at de må stå til ansvar for sine handlinger og går helt unna dem.  Når folk flest har lært hvordan narsissister ter seg og «kler» seg og hvorfor, vil verden bli et mye bedre sted å leve i.

 

4 comments for “Slik lurer narsissister oss

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *