En Hoover – når narsissisten suger deg inn igjen

Når du har vært gjennom de ulike faser av et forhold med en narsissist, det vil si mishandlingens syklus, vil de rett og slett begynne en ny syklus. Alt går i ring og gjentar seg til du bestemmer deg for at nok er nok. En hoover følger alltid etter devaluerings- og kastefasen. – Hooverfasen skjer når narsissisten har begynt å devaluere den siste primærkilden eller er ferd med å miste dem og vil bruke et tidligere offer, som regel primæroffer som positiv, drivstoff.

Du kan også bli Hoovret inn igjen kort etter at det er slutt, fordi de ikke har funnet en ny primærkilde eller de har mislykkes med en potensiell primærkilde. Du blir dermed resirkulert til en ny runde i mishandlingens syklus. Hoover er merkenavnet til en amerikansk støvsuger og betegner hvordan narsissister forsøker å suge deg inn i igjen i deres syke og forvrengte verden. Det er også veldig vanlig at narsissister bruker flygende aper og medløpere til å Hoovre andre inn i nettet igjen. Dette kommer jeg nærmere inn på senere.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *