Du er ikke bra nok mer – devaluering/kaste-fasen

Når den utsatte har begynt å føle seg trygg i forholdet med narsissisten, går de lei. For det første kan de ikke fordra det kjente og familiære. Nærhet og intimitet vemmes de av, men de er avhengig av våre reaksjoner for å få næring og drivstoff til å opprettholde sitt falske Selv. For det andre vil drivstoffet miste effekten etter en tid, akkurat som dop mister effekten og de må ha sterkere saker og høyere doser for å føle seg vel. De er altså avhengig av oss for å få drivstoff og de hater oss av samme grunn. Slik er narsissisten den egentlige avhengige i forholdet, men vil aldri innrømme det, verken for seg selv eller andre. Denne bindingen de likevel har til oss, skaper irritasjon og hat og derfor må den utsatte straffes med devaluering.

Du får høre mer om devaluering og kastefasen i videoen under.

Del gjerne bloggene og Youtube kanalen min samt andres om narsissisme/psykopati. Dette er folkeopplysning!

7 comments for “Du er ikke bra nok mer – devaluering/kaste-fasen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *