Kvinnehat og mannehat – narsissistisk krigføring

Narsissister hater og de gir næring til og pleier hatet de har til det motsatte kjønn og mennesker flest, gjennom hele livet. I dag vil jeg tydeliggjøre min holdning til kvinnehat og mannehat eller på fint, misogyni og misandri. Jeg tar avstand fra det og jeg tar avstand fra de som opprettholder en «krig» i «krigen». Nemlig de som gjør forståelsen av narsissisme og psykopati til en kjønnskamp. Jeg er ikke interessert i å være med på dette og minner om at de som ER interessert i å så splid mellom kjønn og opprettholde en kamp mellom dem for å generere drama, mest sannsynlig får narsissistisk forsyning/drivstoff av det. Samtidig vet vi det er lettere å få makt og kontroll gjennom manipulasjon, når parter i en situasjon er i opposisjon til hverandre. Det er også forskjell på å ha hatefulle følelser til noen og alle kvinner eller menn, noe jeg snakker kort om i denne video.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *