Midtlivskrisen – en narsissistisk skade

Narsissister av begge kjønn kan oppleve en ekstrem midtlivskrise som egentlig aldri tar slutt og er i seg selv en alvorlig narsissistisk skade. Kroppen selv svikter narsissisten ved å eldes, bli skrøpelig og dø og gjennom naturens gang blir de konfrontert med at de ikke er suverene, allmektige guder med evig liv likevel. For speilbildet forteller noe annet og mitt inntrykk er at narsissister er livredde både for alderdommen og døden. Kanskje ikke unaturlig all den tid de er livredde for sannheten om sitt eget liv også. Jeg vil si de generelt oppleves som angstfylte individer som løper fra seg selv og stresser gjennom livet på konstant jakt etter dopet og rusen som sørger for at de slipper å se seg selv, slik de egentlig er.

 

I videoen under snakker jeg mer om hvordan denne midtlivskrisen kan arte seg for narsissister og konsekvensene det får for deres og andres liv.

 

8 comments for “Midtlivskrisen – en narsissistisk skade

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *