Kollapsede narsissister – Narsissisters svakheter Del 3

«Jeg blir ofte spurt om narsissister er uovervinnelige, følelsesløse, biologiske krigsmaskiner som aldri får en knekk eller faller sammen. Som du nå skjønner har de svakheter som alle oss andre. Både i menneskelig og narsissistisk forstand. En liten prosent av denne «arten», de som fungerer best og er seg bevisst, er dampveivalser som dundrer gjennom livet og meier ned hvem enn som måtte krysse deres vei, uten å se ut til at de får en ripe i lakken. Enda en illusjon blant de utallige, for selv de mest utspekulerte og hardføre av narsissister, må gjennom flere «jaktmarker» for å sikre seg drivstoff gjennom livet. Om det glitrer aldri så mye av fasaden, er sannheten bakenfor maskene en annen. »

 

I videoen under snakker jeg mer om midtlivskrisen til narsissister og tar utgangspunkt i boken min, Sannheten Seirer.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *