Beklager lang responstid – nye bøker på gang!

Til dere som mailer meg med spørsmål, egne historier jeg skal lese og eventuelt publisere, skriver kommentarer i bloggen og oppsøker meg i sosiale medier, jeg beklager lang svartid. Her og nå bruker jeg cirka 2- 3 måneder på å svare henvendelser i mail. Jeg svarer som regel ikke henvendelser noe sted i helger eller ferier, for jeg må ha pauser fra dette som folk flest må.

Nå for tiden jobber jeg også intenst med en ebok/pocketbok – serie, altså småbøker med spesifikke tema i forhold til narsissisme. I disse konsentrerer jeg meg om for eksempel; hvordan gjenkjenne en narsissist, forskjellen på innavendte( coverte) og utadvendte(overte) narsissister, hvordan komme seg ut av et forhold med en narsissist med minst mulig tap og skade, hva en svertekampanje er og hvordan eventuelt motvirke en, hvorfor ofre ikke blir trodd av offentlige etater og fagfolk, hvordan bli kvitt en narsissist, hvordan håndtere en narsissist du ikke kan gå unna, hvordan vi blir hjernevasket av narsissister, med mye mer. Bøkene er tips og råd, kunnskap og erfaring men ikke fasitsvar. Bok-skrivingen velger jeg å prioritere, for mye av tiden min går fortsatt med til å gi folk råd og tips jeg har skrevet om i begge bøkene. Å skrive disse bøkene er min måte å forsøke å nå ut til flest mulig med mest mulig informasjon, og frigjøre mye tid jeg bruker på å gjenta meg selv for stadig nye ofre som innser hva de har stått opp i. Dessverre blir jeg ikke yngre og må få mest mulig nedskrevet mens jeg enda har helse til det og håper det er forståelse for dette. 🙂

Mine youtube video er ment som grunnleggende kunnskap og informasjon om narsissisme. Bøkene går mye grundigere inn i materien. Alle som søker svar på hva de opplever eller har opplevd, råder jeg til å lese flest mulig bøker og blogger om tema, se flest mulig video laget av tidligere utsatte, ekte narsissister som Sam Vaknin og HG. Tudor, såvel som fagfolk. Oppsøk forum og grupper i sosiale medier som er driftet av tidligere utsatte for narsissisme eller fagfolk med kontrollerbar kompetanse på området. Snakk med andre som har opplevd dette, les forskning om narsissisme, hva fagfolk sier og lytt til tidligere utsatte som har overlevd og lever godt uten disse krypene i livene lenger. MEN; Involver og betro deg ALDRI til ANONYME aktører med falsk identitet uansett hvor hjelpsomme eller kunnskapsrike de måtte virke. Du utsetter deg for grov utnyttelse om feil type person er skjult bak anonymitet eller en falsk identitet. Vi må lære å bruke hue etter å ha opplevd hvor sleipe og slue narsissister og psykopater er. Undersøk et menneskes identitet først, før du betror deg til fremmede mens du er i en sårbar situasjon.

Sist men ikke minst  – SLUTT Å SYNES SYND PÅ OVERGRIPERE og MISHANDLERE! Narsissister og psykopater FORANDRER seg ALDRI, de bare later som.

Takk for tilliten dere viser meg med henvendelser og alle positive tilbakemeldinger, samt forståelsen for at ting tar tid. Jeg setter stor pris på alle dere modige mennesker!

Anita

Ressurser mot narsissisme/psykopati

– Epitel – privat kompetansesenter mot psykopati

– Frilanser Youtube kanal om narsissisme på norsk

– Opplysning mot narsissisme, psykopati, mishandling, overgrep i Facebook (moderert)

– Ole har tatt ordet – blogg om blant annet psykopati på makro og mikronivå

– Vi tror deg stiftelsen – Stiftelsen står sammen mot voldtekt og overgrep

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *