Rangering av drivstoff/narsissistisk forsyning

Mange tidligere utsatte lurer på hvorfor narsissister ser ut til å foretrekke negativ oppmerksomhet og drivstoff. Narsissismen i seg selv er mørk og negativ av natur der det gjelds å slå mennesker ned, undergrave dem, sabotere dem og tråkke på dem, for at narsissisten skal føle seg allmektig og overlegen oss. Likevel vet vi at i idealiseringsfasen, blir de ruset på positiv drivstoff. Så hvorfor velger de ikke de positive følelsesmessige reaksjonene de får av mennesker som verdsetter og elsker dem?

Narsissister er helt og fullt avhengig av en primærkilde til drivstoff for å ha nok energi til å opprettholde det falske Selvet, og holde deres ekte Selv eller beistet lukket og låst i deres indre. Primærkilden blir en slags vert for narsissisten som parasitt. Når de har investert tid og energi på å plukke ut og fange en primærkilde som gir dem positiv drivstoff i idealiseringsfasen, er narsissisten såre fornøyd. De trives veldig godt med positiv oppmerksomhet. På grunn av narsissisters urealistiske idealer om intime forhold med primærkilder, og deres iboende ønske om å kontrollere og ha makt over andre, går de fleste av deres forhold i stykker. Forunderlig nok har de likevel troen på at hver ny primærkilden de fanger, er den eneste rette som vil imøtekomme deres urimelige krav til konstant beundring og underlegge seg dem som en lydig tjener. Når primærkilden ikke klarer å leve opp til deres umenneskelige krav, føler narsissisten seg kritisert, forrådt og krenket og begynner å straffe og mishandle.

Mishandlingen av primærkilden blir et dramasenter, der narsissisten kan iscenesette triangulering mellom ulike mennesker for å så splid og dermed få kontroll, skape sjalusi, misunnelse, usikkerhet, konkurranser med mer for å sørge for at mennesker i deres liv stadig gir fra seg drivstoff. Primærkilden blir episenteret for en rekke jordskjelv narsissisten bevisst skaper for å riste ut av oss følelsesmessige reaksjoner de drikker som en vampyr drikker blod.

Narsissisters jakt på drivstoff er like intens og krevende som når en narkoman eller alkoholiker jakter på neste rus eller fiks. Jakten på drivstoff beslaglegger alltid store deler av tankevirksomheten til en narsissist fra morgen til kveld. Så hva anser narsissister som god og dårlig narsissistisk forsyning eller drivstoff?

Det forsøker jeg å forklare i denne videoen og tar med et poengsystem som rangerer drivstoff, laget av en høytfungerende narsissist. Om du ønsker ¨å følge mine oppdateringer i youtube, kan du trykke på ikonet – abonnere/subscribe – så vil du få varsle om nye video.

Ha en fin pinsehelg!

 

 

 

«Sannheten seirer»
Derfor er narsissister jævlige
Alt du bør vite om narsissister
Kvadrat banner

«Null kontakt & motmakt»
Avslør narsissister & deres flygende aper
Kvadrat banner

 

5 comments for “Rangering av drivstoff/narsissistisk forsyning

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *