3 drivstoffkilder – hva slags bensinstasjon er du?

Vi skal nå se på hvordan ofrene til narsissistene blir rangert som drivstoff eller narsissistisk forsyning. Selv om narsissister virker kaotiske og etterlater seg destruksjon hvor enn de går, er de metodiske og strategiske når det gjelder å skaffe deres illusjons-nødvendige drivstoff. Hver eneste dag kartlegger de sine drivstoffressurser for å sanke mest og best mulig drivstoff fra færrest mulig kilder. Det er 3 hovedkilder til drivstoff, primærkilde, sekundærkilde og tertiærkilde. Hva slags verdi du har som bensinstasjon og mat for en narsissist, avhenger av hva slags kilde du blir.
 
Utdrag fra boken – Sannheten seirer – når maskene faller.

 

 

 

Her kan du bestille bøkene om narsissisme og psykopati:

«Sannheten seirer»
Derfor er narsissister jævlige
Alt du bør vite om narsissister
Kvadrat banner

«Null kontakt & motmakt»
Avslør narsissister & deres flygende aper
Kvadrat banner

2 comments for “3 drivstoffkilder – hva slags bensinstasjon er du?

 1. 17. oktober 2017 at 17:35

  Mitt store spørsmål er både til Narsissisten, Gullungen og alle de flyvende apekattene. Hvordan kan Syndebukkene være til hjelp i så mange anledninger når de bare er så håpløse og tragiske? Hvorfor mener Narsissisten at Syndebukken skal hjelpe Gullungen når Gullungen er bare så mye bedre? Klart Syndebukken skal utnyttes og brukes for å hevde Narsissisten. Viktig! Den skal bare «belønnes» med kritikk og negativitet. Jo bedre jobb en gjør – jo verre blir nedtrykkingen. Men, hele klanen mener jo at den store Syndebukken skal være hjelperen selv om de er de verste på planeten?

 2. sweeney
  17. oktober 2017 at 20:51

  Hei Anonym!

  Svaret er like enkelt som det er underlig og vanskelig å skjønne. Narsissister og deres medløpere MÅ HA EN SYNDEBUKK for å skyve ansvar, feil og mangler over på. Narsissister som alle oss andre dødelige, opplever å møte seg selv i døra, feks ved at en partner GÅR FRA DEM fordi de har blitt mishandlet. Vi gjør alle feil, vi gjør gale ting, vi tar dårlige valg og vi går på tryne. Vanlige mennesker lærer som regel av feilene de gjør, spesielt om det skjer om og om igjen. Narsissister og deres medløpere og gullunger er ufeilbarlige. De er perfekte og for å vise verden at dette stemmer, har de syndebukken til å peke på og bruke som container.

  Videre er syndebukken den som SER, som gjennomskuer at noe ikke stemmer i familiedynamikken. Syndebukken sier narsissisten imot, forteller gullungen at de gjør urett og nekter å være med på alle deres bedrag og løgner. Dermed er syndebukken en trussel mor deres vrangforestilling om at de er opphøyde gudevesener som er perfekte og uten lyte. Syndebukkene er farlige for de bærer på sannheten om hva som faktisk foregår BAK den blankpolerte FASADEN de viser utad i verden. Derfor må syndebukken også holdes nede, knebles, latterliggjøres, anklages og straffes. Og når syndebukker stikker i voksenalder som mange gjør, er det krise i den narsissistiske sekten for de må finne en ny syndebukk. Ofte mislykkes de og forsøker å dra inn igjen den opprinnelige gjennom hele livet. DERFOR er også null kontakt så utrolig viktig.

  Fordelen med å være hatobjektet og den utstøtte som aldri fikk kjærlighet uten å jobbe iherdig for smuler, er at jeg tror ikke flertallet av oss er skapt som disse trollene. Jeg tror rett og slett at folk er født med en moralsk rettesnor i ryggmargen eller ikke.Den tygger jeg på enda…..

  Du har min medfølelse!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *