3 drivstoffkilder – hva slags bensinstasjon er du?

Vi skal nå se på hvordan ofrene til narsissistene blir rangert som drivstoff eller narsissistisk forsyning. Selv om narsissister virker kaotiske og etterlater seg destruksjon hvor enn de går, er de metodiske og strategiske når det gjelder å skaffe deres illusjons-nødvendige drivstoff. Hver eneste dag kartlegger de sine drivstoffressurser for å sanke mest og best mulig drivstoff fra færrest mulig kilder. Det er 3 hovedkilder til drivstoff, primærkilde, sekundærkilde og tertiærkilde. Hva slags verdi du har som bensinstasjon og mat for en narsissist, avhenger av hva slags kilde du blir.
 
Utdrag fra boken – Sannheten seirer – når maskene faller.

 

 

 

Her kan du bestille bøkene om narsissisme og psykopati:

«Sannheten seirer»
Derfor er narsissister jævlige
Alt du bør vite om narsissister
Kvadrat banner

«Null kontakt & motmakt»
Avslør narsissister & deres flygende aper
Kvadrat banner

2 comments for “3 drivstoffkilder – hva slags bensinstasjon er du?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *