Strup drivstofftilførselen – bli kvitt en narsissist – gråstein

Veldig mye av det som har en effekt på narsissisters adferd er at vi gjør mot dem som de gjør mot oss. Dessverre lærer de ikke av dette, men det kan bidra til at du blir kvitt dem.
Som vi nå vet, handler alt en narsissist gjør om å skaffe seg drivstoff for å opprettholde vrangforestillingen de har om at de er guder. Du er interessant for en narsissist kun så lenge du yter drivstoff eller andre ressurser de er ute etter, som penger, materielle goder, status o.l.

Å bli en gråstein betyr ganske enkelt at du ikke viser følelsesmessige reaksjoner overfor narsissisten eller deres flygende aper og medløpere. Du skal virke likegyldig til dem, gi dem minst mulig oppmerksomhet, gjespe når de snakker om seg selv, se en annen vei, avbryte dem i deres enetaler om seg selv, gå unna dem midt i en setning, sovne eller bare forsvinne når de krever oppmerskomhet osv. De vil gjørs på å tirre deg og såre deg desto mer du avviser dem, for de vet hvilken knapper de skal trykke på, men du skal trene på å ikke vise annet enn et likegyldig og blankt uttrykk.

Ved å strupe deres tilførsel av drivstoff og narsissistisk forsyning, må de finne andre bensinstasjoner. De forlater deg som vert for deres umettelige sult etter oppmerksomhet. Jo flere som sulteforer dem for drivstoff, desto færre ofre vil de finne og deres narsissisme vil til slutt kollapse.

I videoen under, diskuterer jeg hvorfor og hvordan gråstein er en svært viktig metode for å bli kvitt en narsissist. 

 

 

«Sannheten seirer»
Derfor er narsissister jævlige
Alt du bør vite om narsissister
Kvadrat banner

«Null kontakt & motmakt»
Avslør narsissister & deres flygende aper
Kvadrat banner

 

6 comments for “Strup drivstofftilførselen – bli kvitt en narsissist – gråstein

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *