KYSSING er for PYSER

Kyssing, kjærtegn og fysisk nærhet er som regel viktig i et romantisk forhold. Narsissister og psykopater vet dette og når de utpeker deg som neste offer, har de allerede studert og lært hvordan de skal late som de er stormforelsket.

I idealiseringsfasen da de forfører deg med kropp og sinn, har de lært å etterligne følelser de slett ikke har for andre. Som ømhet, omtanke, kjærlighet, hengivenhet og utrykke dette også fysisk som med kjærtegn. Da leverer de full pakke og enda litt for å overbevise deg om at de er den perfekte partner for deg. De tror at du allerede er deres ideal, derfor jaktet de på deg.

Det er to hovedtyper narsissister. Den somatiske som bruker kroppen og utseende, det fysiske for å fange og holde på deg. Og den cerebrale som ikke er spesielt interessert i fysisk intimitet, kjærtegn eller kos, de vil du skal beundre deres intellekt og hjerne. Begge typer bedriver skuespill på en rekke områder i begynnelsen av forholdet, noe som viser seg når de begynner å devaluere deg.

Begge unngår og forakter ekte nærhet med andre, som kyss som kan gjør dem sårbare og dermed vekke følelser de ikke vil kjenne på. Det er kun for pyser. Og siden vi er objekter for dem, bryr deg seg ikke om våre følelser, ønsker eller behov, og anser oss som deres personlige sex-leketøy.

Fordi de mangler empati og ekte kjærlighetsevne, har de alltid en bakenforliggende agenda når de forfører noen for å få makt og kontroll over dem.

Hvorfor er de slik? Kan du avsløre dem før det er altfor sent?

Underlag: https://thenarcissisticlife.com/do-narcissists-like-to-cuddle/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *