RYKTER og SLARV går i ARV – N/P, flygende aper og medløpere

Det er lenge siden jeg har tatt for meg hvilken roller mange vanlige mennesker har i å gjøre livet surt for andre. Ja, faktisk bidra til at uskyldige blir utsatt for stygge, skadelige svertekampanjer og karakterdrap som en narsissist/psykopat har satt i gang for å knuse vedkommende. Eller N/P gjør det for å diskreditere et offer slik at om de eksponerer dem, tror ingen på den utsatte, de tror på N/P.

Eller de gjør det som hevn og en måte å skaffe seg sekundær drivstoff på. Det vil si at de får høre via tilbakemeldinger fra flygende aper og medløpere, at den utsatte er dypt fortvilet over ryktene. At de er knust, sinte, frustrerte, er deprimerte og gråter lett. Kanskje den utsatte blir innlagt, slutter i jobben der de blir svertet og utfryst eller flytter langt unna. N/P FRYDER seg over dette. Ja, de elsker at deres ofre og tidligere ofre har det mye verre enn dem. DA føler de seg store og mektige.

En narsissist fortalte at det var som sovemedisin for dem å høre offeret gråte og være fortvilet på grunn av dem. Han sov søtt da. Vel, vanlige mennesker, utsatte og tidligere utsatte som overleverer og sprer sladder de ikke kan bevise, er med på å skade og ødelegge livet til andre sammen med narsissisten. Og slik går løgner, halvsannheter og fabrikkerte historier i arv fra menneske til menneske, slekt etter slekt. En ukultur vi alle kan bidra til å gravlegge.

Noen av de mest empatiske mennesker jeg har kjent i livet har vært de verste flygende aper for N/P individer. Fordi de tror blindt på dem uten fakta på bordet eller innspill fra andre parter. Eller de vet at de skjermer og hjelper en N/P som skader andre på denne måten, men det redder deres eget skinn eller gir dem goder og fordeler.

Uten flygende aper ville nok de fleste psykopater/narsissister i verden, snart miste sin makt og kraft og evne til å skade andre i den grad de faktisk gjør gjennom sine liv. Med andre ord er, «flygende aper» en nødvendighet for at psykopatens spill og mishandling skal kunne fortsette.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *