Hvorfor NULL KONTAKT (NK) er LIVSENDRENDE

Null kontakt (NK) er en strategi som skal frigjøre deg fra mishandlingen til en N/P, slik at du kan ta tilbake makt og kontroll over eget liv og si opp jobben som deres lojale slave og drivstoff-giver. «Null kontakt og motmakt» heter den første boken jeg skrev om tema, for så viktig er denne strategien for at du skal bryte alle (traume)bånd til N/P mishandling og overgrep. De færreste utsatte kommer helt videre etter en relasjon med N/P uten null kontakt.

Så hva innebærer fullstendig null kontakt? Hva er konsekvenser du kan regne med? Dette skal jeg svare en del på samt ramse opp ting du burde gjøre for å gå helt NK, eller lavkontakt der det er eneste mulighet.

NK er ikke noe folk flest iverksetter fordi de har kranglet med noen eller er uvenner med dem. Det er heller ikke noe man iverksetter etter et brudd med et menneske med et sunt følelsesliv. NK er heller ikke for å straffe N/P slik at de kommer tilbake til deg som en angrende synder, da er du i grunnen på samme utur som dem. NK er et effektivt og kraftig våpen du bruker for å få slutt på N/P psykologiske krig mot og mishandling av deg, EN GANG FOR ALLE. Selv om de fortsetter å angripe deg, kriger de bare videre mot seg selv, for du har forlatt krigssonen.

Null kontakt er å fjerne N/P så totalt fra livet ditt som overhodet mulig, slik at du skal få mulighet til å lege kropp, sinn og sjel og skape deg et nytt liv på egne premisser uten N/P individer som ikke vil deg godt. Du vil etter hvert få oppleve en helt annen fred i livet, slutte å gå på tå hev og være i konstant alarmberedskap og oppdage hvem som er ekte venner og autentiske mennesker som vil deg godt.

Å gå Null kontakt med mennesker du har en følelsesmessig tilknytning til er vanskelig og det koster. Det må som regel gjøres i etapper og det kan ta tid og være smertefullt og N/P kan skape mye drama og ubehag på veien. Likevel er det både livreddende og livsendrende for utsatte i positiv forstand på sikt.

YOUTUBE
SPOTIFY

1 comment for “Hvorfor NULL KONTAKT (NK) er LIVSENDRENDE

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *