N/P – LYS & KJÆRLIGHET & spirituelle snarveier

Vi er i desember, høysesong for å spre medmenneskelighet, lys og kjærlighet til kjente og ukjente. Det hører julen til og julebudskapet også. Om du har et kristent livssyn eller ikke, betyr julen mye for mange, på godt og vondt, også for narsissister og psykopater.

Dessverre er de kjent for å sabotere og ødelegge slike høytider, minnestunder, bursdager, ferier og andre spesielle anledninger. Samtidig finner du narsopater som tilsynelatende sprer lys & kjærlighet og bidrar til veldedighet, samtidig som de setter seg selv på en åndelig pidestall og benytter seg av spirituelle snarveier (spiritual bypassing)som de gjerne bruker mot deg. Slik sett er det langt på vei en selvmotsigelse å snakke om narsissister og kjærlighet, for de har ikke evnen til ekte kjærlighet. De sier gjerne de rette ordene, men de kommer ikke fra hjertet. Å tråkke ned andre for å føle seg større og bedre selv, og misbruke livssyn og tro for å gagne dem på ymse måter, er de gode til. Og de har like stor evne til å spille skuespill og late som om de er noe de slett ikke er.

Jeg har ingen interesse av å dømme andres livssyn eller tro med det jeg snakker om i dag, for tro er et ømtålig tema og det er lett å tråkke på tær jeg ikke ønsker å tråkke på. Nemlig tærne til de som er utsatt for narsopater og andre som misbruker og utnytter andres godhet og naivitet. Derfor unngår jeg å snakke om livssyn, men jeg syns vi må våge oss inn dit også.

Mitt utgangspunkt er derfor å snakke om hva spesielt narsissister og psykopater gjør når de sitter på en rosa sky med selverklært høy åndelig bevissthet, og snakker andre ned. Forteller andre at de ikke gjør nok, ikke tilgir, ikke elsker nok eller bidrar nok, forstår nok av mishandlere og overgripere, for ellers hadde de hatt en positiv relasjon til dem. Og du må for all del ikke dele dine negative erfaringer med dem og besudle narsopatene og deres medløperes «høye energi». Skam deg og legg det bak det så de slipper å høre om livets realiteter, negative og skadelige realiteter de påfører sine nærmeste og andre uten å vedkjenne seg det.

Husk at du finner narsopater i alle tro og livssyn også og de er ute etter det samme alltid. Drivstoff, makt og kontroll, status, penger, materielle goder og å pleie sin falske, perfekte fasade.

Jeg ønsker dere alt godt i desember og året som kommer, og takk for følget i 2022!

Youtube

SPOTIFY

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *