KJENNETEGN på narsissisme – en innføring DEL 2

I dag tar jeg for meg den somatiske narsissisten som bruker kroppen og s.ex som våpen for å fange, utnytte og misbruke en utsatt. Somatiske er kjent for å være s.ex atleter og teknisk dyktige til å forføre og utøve, i den grad at mange blir avhengig av deres «kunster».

Denne typen narsissist er også notorisk utro da de får drivstoff av å nedlegge hvem det måtte være, og samtidig få annerkjennelse på hvor uimotståelige de er. I tillegg er de som regel materialister og opptatt av sitt eget ytre og fasaden.

Jeg er også innom den cerebrale narsissisten som ikke bruker kropp og s.ex som våpen, men intellektet. Om de er godt utdannet og belest eller ikke, har de som regel en utrolig hukommelse og ordet i sin makt. De forfører og besnærer med ord og lokker til seg empatiske mennesker som elsker ord, visdomsord og perler samt intellektet til andre.

Denne typen narsissist kan snakke om s.ex i detaljer og beile deg i seng der de også må bidra til å gjøre deg avhengig både intellektuelt og fysisk. Men de er ikke videre opptatt av s.ex med andre og kan avslutte all intimitet underveis.

Cerebrale er som regel å finne blant middel og overklasse narsissister og regnes blant de farligste å bli utsatt for. Nettopp fordi de mesterlig bruker flygende aper og medløpere til å gjøre skittenarbeidet sitt, og som regel har store overtalelses evner. De er samvittighetsløse manipulatorer.

Elite og mester narsissisten er jeg innom til slutt, «øverste» sjiktet av de mest høytfungerende og livsfarlige narsissister som gjerne er å finne i toppene av samfunnhierarkier, der de gjør ENORM skade rundt seg.

Underlag: «Sannheten Seirer – når maskene faller».

SPOTIFY

YOUTUBE: https://youtu.be/Op-YJaQHbe4

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *