KARAKTERDRAP – føl deg som en LORT

I disse tider vet jeg at mange mennesker utsettes for både karakterdrap og svertekampanjer. Flere enn «normalt» på grunn av omstendigheter i samfunnet siste årene. I tillegg er det alle de som blir utsatt for dette i sin private sfære, så det er på tide å besøke dette brutale tema igjen. For vi må lære narsissister, psykopater og deres likesinnede å kjenne for å nulle ut trumfkortet de har mot oss. Nemlig at de kjenner vår adferd, tankegang og reaksjonsmønstre, og vi kjenner ikke deres som er GRUNNLEGGENDE ulik våre på vesentlige områder.

I narsissister og psykopaters verktøykasse av mishandling, fins det mange stygge og utspekulerte våpen for å skade en utsatt, kneble dem eller sette dem i et så dårlig lys at vi snakker om karakterdrap. Ditt gode navn og rykte skal diskrediteres og latterliggjøres, slik at ingen tar deg på alvor mer. Du har kanskje blitt stemplet som klovn, farlig, løgnaktig og verdiløs. Spesielt i disse tider skal alle som er kritiske til det bestående, som et ekte demokrati skal både favne om og ønske, nå langt på vei bli stemplet som samfunnsfiender. Uansett hva hver enkelt av dere mener om det som pågår nå, brukes både karakterdrap og svertekampanjer utstrakt som måter å kneble mennesker på som truer noens agenda eller narrativ. Det er svært synlig.

Det er nøyaktig de samme metoder som blir brukt og mekanismer som slår inn om det er i ditt privatliv eller om det er i forhold til situasjoner i makroverden. Det er INGEN forskjell.

Du kan lære 5 metoder narsissister og psykopater bruker for å begå karakterdrap på deg, tuftet på rene løgner, stygge påstander og ord som bevisst skal skade og tære på din selvfølelse og velvære. Du skal tvile på deg selv, din forstand og realiteten og i tillegg tro at mennesker i nettverket ditt samt narsissistens, har lite godt å si om deg og oppførselen din. Som følge skal du frivillig isolere deg av skam og fortvilelse over at så mange visstnok snakker dritt om deg bak din rygg, mens det i realiteten er narsissisten eller psykopaten som lyver hemningsløst om hva andre liksom sier og mener om deg, for å knekke deg.

Vi skal ALDRI glemme at mennesker som med viten og vilje ønsker at du skal miste kontakt med virkeligheten og tvile på deg selv, er ondsinnede og farlige selv. Til DU også lærer DEM å kjenne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *