9 tegn på at du på vei til å FRIGJØRE deg fra N/P

Om du er i en N/P relasjon eller er nylig kommet ut av en og har begynt å skjønne at noe er alvorlig galt, har du nok tusen spørsmål om hva dette er og hvorfor det har skjedd. Tankekjøret og forvirringen alene gjør de fleste slitne og bremser samtidig fremdrift i livet. Mange er overbevist om at de er problemet, de er grunnen til at alt gikk galt. Narsissister og psykopater har tross alt kjørt det narrativ for deg i år eller tiår, og det setter dype spor i underbevisstheten. Du kan likevel være på vei ut av bakvendtland, selv når du er midt i en storm av smerte og lidelse, vantro og sjokk.

Å ta tilbake makten over eget liv etter narsissister og psykopater er ingen lek og det tar tid og tålmodighet. På veien opp Frihetens Fjell med seiersflagget i hånden, kan du ha perioder der du tar 2 steg frem og 3 tilbake. Kanskje du føler som jeg gjorde at du aldri vil få et godt eller normalt liv igjen. At du bare må slå deg til ro med at du kom deg ut, men ting ble ikke bedre. Vel, det stemmer ikke for de fleste som tar denne reisen fatt. Det er noen dype daler du skal innom, noen tilbakefall kanskje og juv og nye feller du skal unngå, men du kommer til topps om du vil. Du er kanskje nærmere friheten enn du aner. Utsikten er enestående på dette fjellet og jeg ser stadig flere som samler seg der!

Mitt ønske for 2022 er at flere og flere lærer kjennetegn på N/P individer og deres adferd, og at enda flere begynner prosessen med å frigjøre seg helt. Ved å bryte det traumatiske båndet til destruktive og giftige mennesker og klatre ut av DERES bakvendtland en gang for alle. I dag skal jeg derfor snakke om 9 tegn på at du er på rett vei, til helbredelse og uavhengighet fra narsopatiske individer. Du er på vei til frihet og nuller ut N/Ps trumfkort i prosessen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *