Hva gjør du etter en svertekampanje?

Oftere enn ikke, opplever utsatte for narsissister og psykopater at de blir svertet etter forholdet er over. Spesielt gjelder dette romantiske forhold, men narsopater sverter kolleger, familiemedlemmer, naboer og venner om de er ute etter å kneble eller knuse deg. I verste fall, klarer en narsopat via en svertekampanje, å få hele nettverket ditt til å snu ryggen til deg. Selv mennesker du kan ha kjent hele livet og som burde vite bedre, kan plutselig tro på naropatens løgner om deg.

For de som opplever at deler eller hele deres nettverk snur dem ryggen, får det alvorlige følger. Å bli fordømt og miste flokken sin på falsk grunnlag, å bli ekskludert og isolert fra de du stolte på, er svært vanskelig å forstå og takle. For mange er det traumatiserende og skader livet deres varig. Ikke minst fordi de som opplever dette blir tvunget til å sette sammen livet på nytt, ganske så alene. Kan det likevel være noe positivt med denne ekstreme situasjonen?

Hvordan kan gode mennesker som kjenner deg, svikte deg på denne måten? Hvordan klarer narsopaten å få med seg folk mot deg? Kan du klare å vinne tilbake noen av de du har mistet? Hva må i så fall til?

Dette er noen av spørsmålene jeg prøver å besvare i dagens podcast. Og jeg bruker en av mine favoritt-psykologer Dr. Ramani som underlag. Hun kommer med tips om hvordan du kanskje kan redde noen forhold narsopaten har griset til gjennom en svertekampanje mot deg. Og som vanlig deler jeg mitt eget ståsted i forhold til dette tema.

Her finner du Dr. Ramanis yt-kanal https://www.youtube.com/user/DoctorRamanDurvasula

Husk å dele denne podcastene eller andre slik at flere kan få kunnskap! Takk!

2 comments for “Hva gjør du etter en svertekampanje?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *