Høy på seg selv

Narsopater ønsker å vinne i ett og alt i tillegg til at narsissister jakter uavlatelig etter drivstoff eller narsissistisk forsyning som har til hensikt å opprettholde deres falske selv. Et Selv uten feil eller lyte, grandiost, overlegen alle andre, uangripelig og allvitende. Dette er bare noen få fantastiske egenskaper det falske Selvet innehar hos en narsissist. Psykopater pleier å tro høyt om seg selv uansett og har de samme grandiose tankene og den samme nedlatenheten mot oss som har nevrotypiske hjerner. De ser seg som en overlegen art i forhold til oss, og er dermed berettiget mer enn andre også.

Slik har narsopater kjepphøye tanker om seg selv, også de skjulte og mer innadvendte, stillegående typene som ikke forteller omverden om sine innerste tanker. De higer etter å bli løftet opp og frem i rampelyset eller i status, de vil ha materielle goder, eie mest og være best. Når narsopater så opplever å bli hyllet, rost, satt på pidestall, tilbedt og beundret, kan de bli høye på seg selv. Det trenger heller ikke å være en berømt og kjent narsopat, det kan være kjæresten din, en venn eller kollega. Det kommer an på vyene og målene narsopaten har og om de er høyutfungerende eller ikke. Om det er ett menneske eller millioner de ønsker beundring, misunnelse eller frykt fra, spiller liten rolle. Når de får en overdose oppmerksomhet= drivstoff over tid, blir som regel narsopater høye på seg selv. Da føler de seg uovervinnelige, ufeilbarlige og overlegen andre. Slik må det jo være når de får bekreftet det de tror om sin føderett som menneske?

Det interessante med en narsopat som er høy på seg selv, er at de som regel blir så eplekjekke at de lar masken falle. Deres sanne jeg glipper stadig oftere og de legger ofte igjen dokumenterbare spor etter seg slik at andre kan bevise når de feks lyver, har trakassert noen eller gjort noe kriminelt.

Vil narsopaten legge seg flat med uomtvistelige bevis på at de ikke er den de utgir seg for å være? Hva skjer med en narsopat som er høy på seg selv? Det snakker jeg om i dagens podcast.

Husk å dele denne podcastene eller andre slik at flere kan få kunnskap! Takk!

5 comments for “Høy på seg selv

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *