6 mennesketyper de jakter på – narsopat-magneter

Mange mener at det er de utsatte selv som tiltrekker skadelige mennesker inn i livet, og det er nok en del av sannheten. Likevel er visse mennesker magneter på destruktive individer og som bevisst eller ubevisst jakter på dem, som drivstoff, som tjener, som noen de kan kontrollere og misbruke.

Narsissister og psykopater søker øyeblikkelig tilfredsstillelse av sine lyster, ønsker og behov. De søker også makt og kontroll over andre samt å vinne alt de anser som konkurranse. I deres vrengeverden er det endeløst mange konkurranser de skal vinne og mange av dem er villig til å la det koste motparten blod og tårer, ruin og alvorlig skade sammen med nederlaget narsopaten påfører dem. Husk likevel at dette også er vrangforestillingen til narsissister og psykopater. Troen på at de er hevet over oss nevrotypiske eller vanlige mennesker. At de er guder som har superkrefter, når de i realiteten mangler viktige menneskelige egenskaper som medfølelse og samvittighet.

Hadde disse individene vært hevet over oss andre som en elite-rase slik deselv tror og vært virkelighetens superhelter, hadde de ikke måtte jakte på sårbare og snille mennesker de kan slavebinde og mishandle. De hadde heller ikke latterliggjort og tråkket ned arter de anser som under seg, svakere og dummere, men vist omtanke og omsorg. Sannheten er at narsissister og psykopater jakter på visse mennesketyper de vet av erfaring og observasjon, vil løpe deres ærend i beste mening. De søker gode mennesker med sunne kvaliteter som mangler kunnskap om at det fins parasitter og åtseldyr i menneskedrakt som narsopater. Dessverre har mange av oss enda ikke fullt erkjent at vår egen mor eller far, statsminister eller kollega, venn eller søsken som vi tror er som oss, stikk motsatte av hva de gir seg ut for. Krysser du dem, avslører dem, slutter du å tilfredsstille dem og tekke dem, vil deres falske maske falle og de vil vise en side av seg du aldri noensinne kommer til å glemme.

Om du er fanget av en narsopat, kjenner noen som er eller ønsker å bli oppmerksom på hva som tiltrekker dem, snakker jeg i dag om 6 typer egenskaper eller mennesketyper narsissister og psykopater jakter på og hvorfor. Jeg snakker ikke om medavhengige (co-dependents) eller diagnoser, men plukker ut menneskelige egenskaper narsopater flokker til som bier til honning.

Anbefalt podcast – Må du tilgi narsissisten? https://youtu.be/hxCm0sulx3c

Husk å dele denne podcastene eller andre slik at flere kan få kunnskap! Takk!

2 comments for “6 mennesketyper de jakter på – narsopat-magneter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *