Når en narsopat dør

En psykopat som var i mitt liv, døde nylig. Jeg er SÅ lettet for nå kan han aldri mer skade flere. Det er visst tabu å si sannheten om et menneske etter deres død, som har skadet og mishandlet andre, da er du en hater og blir den slemme og onde, men jeg har tenkt å si det som det er. Det holder virkelig at folk blir skremt og truet og terrorisert til taushet om mishandlere og overgripere mens de lever, om vi også skal måtte tie når de omsider er døde.

TAKK for at du er borte! Er det noe etterliv håper jeg du får oppleve ubetinget kjærlighet i hele din bevissthet, som du opplagt ikke var i stand til å føle mens du levde, og griset til på det verste hos de som sto deg nærmest. Omsider er alle dine ofre helt frie!

Hilsen Anita

2 comments for “Når en narsopat dør

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *