Hvorfor NULL KONTAKT er viktig for helsa

Null kontakt (NK) har mange viktige funksjoner som alle gagner deg og din helse. Det viktigste aspektet i utgangspunktet, er at du skal beskytte deg mot påvirkning fra narsopaten og eventuelle flygende aper og medløpere de bruker for å hanke deg inn igjen. Når narsopaten oppdager at du førsøker å stenge dem ute, blir mange av dem svært intense med et bibliotek av merkelige, irrasjonelle og tidvis farlige forsøk på å dra deg tilbake. De kan sende flygende aper for å mørne deg slik at du skal luske tilbake, eller de klarer å finne en åpning i panseret ditt mot dem og true eller tigge deg ned i kaninhullet igjen. Du kan oppdage at de forfølger deg på nett så vel som i ditt fysiske liv, at de avlytter hjemme ditt, setter i gang stygge og ondsinnede svertekampanjer, for å plutselig fri til deg, spandere en flott tur eller gi deg en gave du aldri fikk før. De forvirrer deg og bombarderer deg med alskens oppmerksomhet for å svekke fornuften din som holder deg unna dem.

Etter erfaringer med slike individer, er de fleste nedslitte, frustrerte og forvirret. Narsopaten ønsker det slik, og derfor maser de på deg, krever det umulige, stikker deg med doser på dose med gift, holder deg på tåhev. Alt for å opprettholde makt og kontroll over deg, som du kutter tvert ved å gå null kontakt. Du kutter bensinslangen til drivstoffet de er totalt avhengig av og de utagerer fordi dopet deres er borte. NK skal beskytte deg som et skjold når de klikker i vinkel for å få kontroll over deg igjen. La dem dundre på døra og slarve som en slange, se en annen vei. Ikke gir dem oppmerksomhet, steng alle porter de kan entre.

Fra boken «Null kontakt & motmakt»:»NK er også mye mer enn å slutte å snakke med eller se narsissisten. Det er å fjerne dem helt fra livet ditt. Slette og blokkere dem fra sosiale medier, fjerne og blokkere dem fra mobilen, om dere ikke har ansvar for barn sammen. I det hele tatt tette igjen alle tenkelige og utenkelige hull som fører til narsissisten. Det er å ikke svare telefoner fra «flygende aper», slekt eller venner du vet har tilknytning til dem om du mistenker det er en «apesamtale». En «apesamtale» er ord som skal trigge en reaksjon hos deg som har tilknytning til narsissisten, som de kan overlevere narsissisten som en take-away middag. Med andre ord narsissistisk forsyning og bekreftelse på at dere enda har et bånd.

Å gå NK og opprettholde det, er kanskje noe av det vanskeligste en utsatt kan gjøre. Det krever mot, styrke og utholdenhet. Du vil bli fristet mange ganger til å bryte NK, fordi du antagelig vil gjennomgå faser i helbredelsesprosessen din, der du vil vite om narsissisten angrer seg, savner deg og mer enn noe – har de på mirakuløst vis forandret seg til det bedre? Jeg velger å skuffe deg med det samme. Ingen av delene stemmer. Du opplever den traumatiske bindingen som oppsto mellom deg og narsissisten, som er så vanskelig å bryte. Bryter du NK risikerer du at narsissisten fryder seg over å få bekreftet at de fremdeles betyr noe for deg. Ikke av kjærlighet, men av skadefro. Da er du svak for dem fortsatt eller lever i håpet og du er dermed mulig å trekke narsissistisk forsyning ut av. Ikke la deg lure tilbake.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *