Vanlige tankefeil om narsissister & psykopater

En leser la igjen en kommentar jeg har lyst til å bruke som eksempel på vanlige tankefeil folk flest har om narsissister og psykopater. Vedkommende forblir selvsagt anonym og bloggen er ikke til for å henge ut noen heller. Disse tankefeilene hadde jeg selv, til jeg skjønte hva narsissisme og psykopati egentlig er.  Og voksne narsissister og psykopater, er behandlings-resistente. De ønsker ikke hjelp av oss som de faktisk ser ned på, for de er overlegne oss på alle måter ifølge dem selv. Deres ofre derimot trenger og ønsker hjelp, men får det svært sjelden. Første tankekors verdt å merke seg.

Kommentaren:

Men ved å isolere narsissisten og psykopaten fra normale sosiale relasjoner vil de heller ikke kunne forandre seg. Isolerer man avvik vil jo de fortsette å idealisere seg med sitt avvik. Det er jo litt som det å kaste folk i fengsel, det fungerer fint som en straff, men det gjør dem ikke nødvendigvis til noen bedre mennesker når de kommer ut av fengselet. Roten til problemene kan jo ligge i alt fra familie og oppvekstmiljø. Ideelt sett bør man ta roten i problemet og sosialisere dem i samfunnet i normale omstendigheter i tråd med veiledning og hjelp. Å totalt ekskludere dem vil vel jo gi evolusjonære fordeler for de «normale», men det gjør ikke nødvendigvis at man blir kvitt problemet.

Svar:

Her går du rett i fella, fordi du tror disse individene forandrer seg. Det gjør de ikke som voksne. Barn født med en psykopatisk hjerne eller barn som blir sosialisert til dette gjennom dysfunksjonelle familier OG gener, ja, de kan nok veiledes i en bedre retning, men vi vet ikke hvor funksjonelle de blir uansett. En hjerne som mangler grå hjernemasse får man likevel ikke endret per i dag. En hjerne som ikke kobler til empati får man heller ikke endret per i dag.

Per i dag HAR narsissister og psykopater tilgang på normale sosiale relasjoner, de er jo en del av samfunnet, men de er likefullt psykopater og narsissister, derfor er resonnementet ditt ulogisk, en tankefeil. Isolasjon og fengsel er for å skjerme OSS som ikke er som dem og blir skadet av dem. Dette er rovdyr i menneskedrakt, som går etter sin egen art og skader/dreper dem uten snev av samvittighet. De skader sine egne barn for livet uten å bry seg katta om det heller, mens folk er hjernevasket til å synes synd på dem fordi de har hatt så jævlige oppvekst at de har blitt enda verre mishandlere selv. Jeg finner det også stadig interessant at mennesker som er opptatt av disse stakkars narsopatene, aldri noensinne nevner deres mange, mange ofre de knuser i sin hensynsløse galopp gjennom livet.

Narsopatene har allerede på svært utspekulert vis preget våre samfunn i den grad at folk flest tror at kjærlighet og litt veiledning vil endre disse individene, noe de spiller nådeløst og nedlatende på for å skjule hva og hvem de egentlig er, men de er overhodet ikke interessert i å endre seg. De ser seg som en overlegen rase og det ER de faktisk så lenge vi luller oss inn i forestillinger om at de kan endres. Ingen lar seg endre som ikke vil.

Jeg vet ikke hvordan vi skal håndtere disse individene på sikt, når mange nok skjønner hvem de er. Jeg er opptatt av at de IKKE skal få skade flere barn og voksne i det skjulte mens de smiler uskyldig til verden og går blant oss som ulv i fåreklær. Mitt personlige ønske er at disse individene faktisk ikke får fritt leide i våre samfunn og skal overvåkes 24 timer i døgnet. Vi har like stor rett til å vite hvem narsopatiske overgripere er, som for eksempel, pedofile som har begått overgrep. Vi har rett til å beskytte oss mot skadelige individer som med viten og vilje og gjerne sadistisk tilfredsstillelse, ødelegger andres liv.

https://youtu.be/_-k1ZZ3MYPk
Her kan du høre meg snakke om dette tema.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *