Blir jeg noensinne meg selv igjen? – livet etter narsopatisk mishandling

Et spørsmål går ofte igjen hos utsatte for narsopater og det er, kan jeg noensinne bli meg selv igjen? Det er et vondt og sårt spørsmål jeg skjønner fullt ut. Jeg har vært der flere ganger i livet. Følt at nå ble jeg så bedratt, sveket og løyet om, nå ble hjertet mitt så knust at jeg aldri mer vil kunne bli hel igjen. Livet som det var er over. Og ja, det er det. Livet etter narsopater som har satt dype spor, vil endre deg som menneske. Du kan rett og slett bli enda sterkere og lykkelig for at du ikke har narsopater i livet ditt mer. Du kan erkjenne at de er som de er uavhengig av deg at du ikke har ansvar for at de er slik og du trenger aldri å bli som dem. For en gave! Du kan våkne opp en dag og innse at du faktisk ikke har minste interesse av eller lyst til å ha så skadelige og smålige mobbere og troll i livet ditt. Du har det mye bedre uten dem og du kan begynne å velge inn GODE, sannferdige og lojale mennesker i livet ditt. Mennesker som deg, med samvittighet, empati og kjærlighetsevne. Det er noe å se frem til og FEIRE.

Er det mulig å komme dit? Ja sier jeg. Det koster, det gjør vondt og du må kvitte deg med mange illusjoner og feilprogrammering. Naiv har du ikke råd til å være lenger. Du må også våge å kjenne på alle de smertefulle følelsene som dukker opp i etterspillet av disse erfaringene og det er skummelt og gjør vondt, men du kan klare det. Følelser er ikke farlige, handlinger er. Om du ønsker å drepe en narsopat er det en følelse du ikke trenger å handle på. Ikke motarbeide de såkalte negative følelsene for de er naturlige reaksjoner på noe unaturlig, skadelig og giftig. La følelsene komme frem og ut, uten å dømme dem.

Det krever mot og styrke å se sannheten og den svir. Sannheten om at du har levd på andres livsløgner og at narsopatene til syvende og sist overhodet ikke brydde seg om deg og gjerne sørget for at du ble ekskludert fra ditt eget liv. En brutal, ensom og sjelsettende opplevelse. Narsopatene og deres sekter vil at vi skal stå alene og føle oss som dritt, verdiløse, for da kan de forsette å herske over oss. Skal de få ha den makten over deg og oss?

Mens du flyter rundt i kosmos uten mål og mening uten kontroll på livet ditt lenger og med ødelagt navigeringutstyr, hvordan finner du tilbake til jorden og deg selv etter disse svikene? Jeg snakker fritt og uhemmet om det i denne video.

https://youtu.be/gAn7FH_ARTc
Blir jeg noensinne meg selv igjen?
#1swave books & art #alt om narsissister svakheter og hemmeligheter #anita sweeney #bakvasking, #barnevern #domstoler #barnevernet #bedrag #bedrageri #bøller #bpd C#cerebral narsissist #covert #covert narsissisme #degradere #den narsissistiske familien innrømmer aldri feil #det offentlige #det sorte får #devaluering #donald trump #dop #drama #drivstoffdu kan ikke redde en psykopat eller narsissist #egoisme #ekponer narsissistene #elite narsissist #emosjonell #naropati #naropat #Opplev narsissisme & Psykopati på film #mishandling #empatiløs #energivampyr #faenskap #falsk personlighet #fangenskap #favoritten #feige #flygende aper #flyvende ape #forfatter anita sweeney #forkaste #forlag for selvutgivelser #forming av barn #forskjeller på psykopater og narsissister #fysisk vold #gaslighting #gifitge mennesker #grethe nordhelle #grooming #grunnbok om narsissisme #gullungen #hardcover #helsetjenesten #hevn #hjernevask #hjernevasket #høy konflikt #hva er forskjellen på en psykopat og narsissist#hva er narsissistens svakheter #hvordan avsløre en narsissist #hvordan avsløre en psykopat #Hvordan avsløre og forstå narsissisme og psykopati #hvordan forstå narsissisme #hvordan gjenkjenne en narsissist #hvordan motvirke svertekampanjer #idealisere #illusjoner #incest #innadvendt narsissist #intervensjon #justismord #kjennetegn på en narsissist #kjøp null kontkakt og motmakt online #kognitiv dissonans #kollapset narsissist #kontroll #kr. 330 #kriminelle #kvinnelig manipulator #kvinnelig narsissist #lite kontakt #love bombing #løgn #løgner #løgnere #makt #manipulering #mannlig narsissiste #masker #medløpere #medløpere og flygende aper #middelklasse narsissist #mishandlere #mishandlingmishandlingen syklusmotmaktnabokjerringnår søsken er narsissisternarissistisk familienarsissismenarsissistnarsissisten blir avslørtnarsissisten gjør det sluttnarsissisternarsissister blir ikke friske #narsissister endrer seg ytterst sjelden #narsissister er farlige #narsissister er feige #narsissister er notoriske løgnere #narsissister er udugelige foreldre #narsissister er ulv i fåreklær #narsissister har ingen rett til å gå fritt i samfunnet #narsissister kan ikke reddes #narsissister og sex #narsissister vet forskjell på rett og galtnarsissisters svakheternarsissistisk forsyning #narsissistisk skade #narssisister #nett #NK #norsk bok om narsissisme #norsk bok om psykopati #notoriske løgnere #npd #null kontakt #null kontakt & motmakt #offer #offer narsissisten #ond #onde #ondsinn #ondsinnede #ondskap #overgrep #overgripere #overklasse narsissist #overt #overt narsissisme #paris hilton #patologisk løgn #patologisk løgner #pedofili #personlighetsforstyrrelse #perversjon #politiet #psykiatrien #psykisk vold #psykopat #psykopatene blant oss #psykopater blir ikke friske #psykopati #psykopati versus narsissisme #raserianfall #rettssystemet #rettsvesenet #rovdy forkledd som mennesker #rus #sadomasokisme #sam vaknin #samfunnskritikk #samvittighetsløs #sannheten seirer – bok om narsissisme #sannheten seirer – når maskene faller #seksuell misbruk #seksuelt promiskuøse #sekt #selvopptatthet #sex #shahida arabi #skjult narsissisme #slem #snakk narsissistisk #snakke narsissistisk #somatisk narsissist #sorte fåret #sosiopat #søsken #søskensjalusi #split og hersk #splitt og hersk #stalking #suicidal #svertekampanjer #sykelig sjalu #sykelig sjalusi #syndebukken #ta hevn på en narsissisist #tidligere offer #trauma bonding #traumatisk binding #trekantdrama #triangluering #triangulere #troll #underklasse narsissist #utadvendt narsissist #utgivelse #utroskap, #utsatt

2 comments for “Blir jeg noensinne meg selv igjen? – livet etter narsopatisk mishandling

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *