Hva narsissister og psykopater egentlig sier

Hva sier narsopater generelt for å fange deg i deres nett av løgner i idealiseringsfasen av et nytt forhold? De sier det de har skjønt de må si for å overbevise deg om at du betyr noe helt spesielt for dem. Og det gjør du. De har spesiell interesse av å fange deg i deres nett av løgner og bedrag og holde deg fast der så lenge du er nyttig for dem.

Nettopp i starten av et forhold programmerer de deg til å tro at de har oppriktige og gode hensikter ut fra ordene de bruker. Fordi du tror på det de sier, oppstår kognitiv dissonans når de oppfører seg i strid med ordene de brukte når devalueringen tar til. I tillegg er de mesterlige til å fange og holde oppmerksomheten din, slik at du ikke reflekterer over at det de sier og det de gjør ikke samstemmer. Hva mener egentlig narsopatene med ting de sier til oss som; Jeg elsker deg?

Sannheten er at de elsker å eie deg, kontrollere deg og bruke deg. De elsker å overøse deg med falsk kjærlighet, dra deg tett inn emosjonelt og kaste deg brutalt ned i grøften når det måtte passe dem. Fordi du stoler på dem, kan de smigre deg til å få alt de ønsker seg. Du stoler på dem og dermed har du blitt fortrolig og åpen med dem, selv om de allerede har begynt å mishandle deg. Når de vet at du er hektet på dem og har investert hjertet og livet i forholdet, drar de teppet fra under føttene på deg for å se deg falle på tryne med et brutalt smell. DET elsker de!

I videoen under tar jeg opp flere eksempler på fraser narsissister og psykopater lirer av seg for å bedra oss, og hva de egentlig mener.

https://www.youtube.com/watch?v=5Upxsek3X9c

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *