Del 5 – Svertekampanjer – for å utslette andres liv – Brikker i spillet

«Svertekampanjer er et instrument for kontroll. Det er et instrument for drivstoffutvinning. Det er en ekkel og ond fremgangsmåte for å sverte et individ ytterligere og brukes i en rekke forhold og med sterk og ødeleggende virkning.» HG. Tudor – en narsissist

I denne delen tar jeg for meg 6 grunnleggende typer svertekampanjer og hva narsopatene beskylder deg for som grunn til å lansere dem. Vi snakker om; overgriperen, hora/horebukken, sløseren, galningen, Judas og den avhengige.

På et eller annet tidspunkt blir som regel en svertekampanje brukt mot deg om du er viklet inn i garnet til en narsissist og spesielt om du har vært/er deres primærkilde til drivstoff. Og uansett hva slags svertekampanje de bruker, fremstiller de deg som overgriper og seg selv som offer.

Svertekampanjer er som regel rettet mot en tredje part. Hensikten er at tredje parten skal tenke annerledes og negativt om målskiven, gjennom løgner som skal ramme den utsatte smertefullt og effektivt. Effekten det har på individer og grupper kan ødelegge menneskers fundament og nettverk livsvarig. Med andre ord er dette brutale våpenet brukt av narsopater målrettet, med hensikt og uten snev av samvittighet.

Ved å lære deres taktikk og metoder å kjenne, kan vi alle motvirke dette infame våpenet narsopater bruker for å knuse andre mennesker.

Jeg snakker mer inngående om tema i videoen under!

https://youtu.be/13kHv2hb_-o

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *