Høytider blir ødelagt av narsissister/psykopater

Om det er jul, påske, bursdager, slektstevne, dåp, konfirmasjon, bryllup eller andre spesielle anledninger der narsissister/psykopater skal delta og har for vane å lage spetakkel, er det stor risiko for at det ender i drama, krangling, skriking, gråting og kaos eller det som verre er igjen.

Ikke invitèr dem!
Ikke be dem til spesielle høytider, bursdager eller andre tilstelninger, enkelt og greit. Om du vet av erfaring at en eller flere i din sirkel er bråkmakere som alltid ødelegger andres glede, utelat dem. Ingen er forpliktet til å være sammen med eller inkludere mennesker som fortsetter å skape uhygge når andre ønsker hygge.

 

I videoen under tar jeg opp hvordan du og din familie og slekt kan håndtere narsissister/psykopater ved sammenkomster og høytider. Eller at man kanskje må velge dem helt bort om de fortsetter å skape problemer og bråk. Dette tema er tatt direkte fra boken min.

 

 

 

Bestill boken: «Null kontakt & motmakt
Narsissister, medløpere & flygende aper»
Hvordan avsløre og forstå narsissisme!
Kvadrat banner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *