Del 1.Trolling – mobbing – hersketeknikker – Brikker i spillet

Hva er det som gjør at så mange mennesker blir med på svertekampanjer mot uskyldige mennesker, ledsaget av en hevngjerrig narsopat? Hvorfor blir en notorisk løgner og bedrager, en kynisk og samvittighetsløs narsissist, trodd over mennesker som snakker sant og som vi kanskje kjenner inngående selv? Det er jo ikke slik at narsopater hypnotiserer oss heller?

I en liten serie med utgangspunkt i min siste bok «Ekskludert – når narsissister vil knuse deg», skal jeg forsøke å vise til metoder og verktøy narsopater bruker nettopp for å bearbeide oss og få oss med på «laget». Underveis setter jeg også et kritisk søkelys på oss som flokk versus saueflokk og hva som kan være grunner til at vi lar oss lure og blir med på alvorlige, skadelige og ondsinnede svertekampanjer og karakterdrap på uskyldige mennesker. Hersketeknikker er metoder personer eller grupper kan bruke for å indirekte herske over eller ydmyke andre. Med andre ord er de ledd i narsissisters svertekampanjer.

Vi har alle et medansvar for å stoppe mobbing av barn og voksne ved å skaffe oss kunnskap og innsikt i hvordan vi selv bidrar direkte og indirekte.

I denne videoen tar jeg for meg, mobbing, trolling og hersketeknikker og hvordan narsopater bevisst bruker disse metodene for å manipulere andre. Boken «Ekskludert – når narsissister vil knuse deg» er underlag for denne serien.

 

https://www.youtube.com/watch?v=ncGJVx_wzvA

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *