Narsissister kan ikke fordra deg

Narsissisters grunnessens er misunnelse, sjalusi og hat og disse følelsene blir rettet mot oss. Hvorfor? Hva er det egentlig de misunner oss? Vel, dette har jeg snakket om mye her og der, men i dag gjør jeg en vri. I dag slipper jeg til en skjult/covert narsissist noen gjorde meg oppmerksom på, en ung kvinne som forteller verden hvorfor hun ikke lenger vil være en narsissist. Om hun virkelig jobber med seg selv eller later som er umulig å si, men hun deler tanker hun har som narsissist og adferden hun har hatt. Slik bidrar hun sammen med andre bevisste narsissister, som Sam Vaknin og HG Tudor til å gi oss brikker i deres spill, nøkler til forståelse av narsissisme som gir verktøy til å løsrive seg helt fra deres gift.

På veien til større bevissthet, forteller denne unge kvinnen Sada om hvorfor hun misunner oss, hater oss og vil dra oss ned i søla, gjerne igjen og igjen. Hennes korte video om hvorfor narsissister ikke kan fordra oss, har jeg oversatt mens jeg satt og lyttet til henne, så snakker jeg litt rundt hva narsissisters misunnelse fører til. Noe altfor mange har smertelig erfart og erfarer.

 

Kanalen til Sada

https://www.youtube.com/watch?v=-FgJtMQt_xw

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *