Stemmer fra graven – arveoppgjør Del 1

I denne video, tar jeg en liten reprise som innledning til tema arv og arveoppgjør som en plattform for flere video om dette.

Narsissister er SVÆRT opptatt av penger og materielle goder om de later som det motsatte eller ikke. Deres higen etter penger og materielle goder, er det nærmeste de kommer kjærlighet og når det lukter arv om så langt inn i fremtiden, vil de posisjonere seg heftig gjerne før vedkommende går bort.

Om det er narsissisten som skal fordele egne goder via et testamente eller gjennom gaver før de faller fra, kan du være sikker på at det er lagt til rette for et oppgjør fra graven der narsissisten viser med eventuelle begrunnelser, hvem som har hatt verdi for dem og ikke.

Jeg skal innom problemstillinger fra begge sider av «graven» for arv og narsissister er en faktor som river i stykker familier på det verste.

Når forholdet du måtte ha til en narsissist kollapser og raser utfor stupet, og du klamrer deg fast i siste rest av illusjonen, sparker narsissisten inn siste giret og gruser deg. Kan de ikke kontrollere deg mer, skal du ødelegges. Du skal fratas ditt rykte og renommé, venner, familie, jobb og livsglede. Du skal lide mest mulig som straff for at du avslørte eller kan avsløre deres bedrageri. Og nå er vi kommet til kjernen narsissisters største frykt. Å bli eksponert!

Narsissister er så redde for eksponering at de bekymrer seg over deres ettermæle, for da kan hele verden oppdage hva de egentlig var uten at de kan forsvare seg med flere løgner fra graven. Det er viktig at deres ettermæle er en Oscar over deres liv som besteborgere, helter, verdens beste forelder, en pilar i samfunnet med mer. Sannheten er at de er illusjonens mestere, maskerte bedragere og «sektledere». Likevel bekymrer de seg for hva de slett ikke kan kontrollere etter de dør, hva folk vil si om dem. Så leit for dem og så bra for alle som gjennomskuer dem og ønsker å fortelle sannheten om dem når de har gått bort, om ikke før.

 

3 comments for “Stemmer fra graven – arveoppgjør Del 1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *