Kryptonitten til narsissister – slik tar vi rotta på dem

Narsissister og psykopater har en forestilling om seg selv som rimer lite med virkeligheten. De tror de er superhelter, uovervinnelige, allvitende, perfekte og over oss andre som art. Dette er selvsagt vås, men narsissister er gode skuespillere, noen av dem så dyktige at de kunne lett ha fått en Oscar. Via sine mange verktøy de bedrar og mishandler andre med, får de ofte et overtak og får mange med seg på sine vrangforestillinger, bakvendtland og mobbekampanjer mot andre.

Men de er ikke superhelter og de er ikke uovervinnelige. I tillegg er narsissister latterlig feige. Så hva er deres kryptonitt? Hva frykter de mest og hva svekker dem så mye at de mister sine innbilte superkrefter? Hvordan skal vi eksponere dem?

Jeg er litt ambisiøs og mener jeg har et godt svar på dette og hvordan du og jeg, alle vi som har erfart den mørke, onde siden av disse menneskene, kan være deres kryptonitt.

5 comments for “Kryptonitten til narsissister – slik tar vi rotta på dem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *