Fasaden, misunnelsen & vrangforestillingen – Narsissisters svakheter del 2

Utdrag fra boken: «Sannheten seirer»

Sprekker narsissistens fasade, vil deres sanne jeg bli eksponert. Narsissister og deres familier er ekstremt redde for riper i lakken, for det vil avsløre deres bedrag ute i verden. Fasaden er konstruert for å lure omverden og mennesker de ønsker drivstoff av og trenger i allianse. Den falske fasaden blir selvsagt også brukt for å narre til seg primær- og sekundærkilder for drivstoff. All mishandling narsissister gjør mot mennesker i sin innerste sirkel med partner og barn, kolleger eller andre de har nærkontakt med som de hater, vil også bli eksponert om fasaden sprakk. Uten fasaden ville folk flest skjønne at de hadde med mishandlere å gjøre og forhåpentligvis vende dem ryggen. Mange narsissister ville blitt dømt for kriminelle handlinger de skjuler. Som tyveri på arbeidsplassen, elektronisk overvåking av mennesker, forfølgelse, voldstrusler, vold, løgn under ed, brudd på privatlivets fred, bedrageri, seksuelle overgrep, med mye, mye mer. Dette vet alle narsissister og derfor er fasaden som en borg de vokter med alle midler.

I denne videoen snakker jeg mer om hva narsissister anser som kritikk og flere av narsissismens iboende svakheter. Som deres underliggende misunnelse, sykelige sjalusi og desperate frykt for at fasaden skal sprekke og at de mister kontrollen over ofrene sine.

4 comments for “Fasaden, misunnelsen & vrangforestillingen – Narsissisters svakheter del 2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *